ROMÂNIA BREAKING NEWS

Igor Dodon s-ar afla „refugiat” în Ambasada Rusă din Chișinău

Igor Dodon s-ar afla „refugiat” în Ambasada Rusă din Chișinău

Potrivit deschide.md președintele Igor Dodon a înnoptat aseară pe teritoriul ambasadei Federației Ruse care se află în Chișinău. Mai exact, a dormit în hotelul ambasadei care se află pe teritoriul diplomației de la Moscova informează romaniabreakingnews.ro

Sursa citată afirmă că Dodon a înnoptat împreună cu familia sa în hotelul ambasadei, din curtea ambasadei.

Amintim că ieri au fost publicate imagini cu întrevederea dintre liderul PDM, Vlad Plahotniuc și președintele Igor Dodon din timpul negocierilor. În acele imagini Dodon spune că în cazul unei coaliții PDM-PSRM, atunci Vlad Plahotniuc va trebui să semneze un angajament secret în incinta amabsadei ruse de la Chișinău și în fața amabsadorului rus, Oleg Vasnețov. Respectivul anagajament se referea la federalizarea R. Moldova.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: