ROMÂNIA BREAKING NEWS

Maia Sandu votată Premier al RM de ACUM și partidul antiromânesc PSRM!

Maia Sandu votată Premier al RM de ACUM și partidul antiromânesc PSRM!

Deputații PSRM și ACUM au votat investirea „Guvernului” în frunte cu Maia Sandu (foto). Decizia a fost susținută de 61 de deputați, potrivit deschide.md citat de romaniabreakingnews.ro

Potrivit sursei citate, parlamentarii au votat programul de activitate a noului „Executiv” și componența nominală a miniștrilor.

Astfel, Andrei Năstase a devenit vicepremier și ministru de Interne, iar consilierul lui Dodon, Vasile Șova – vicepremier pentru Reintegrare.

Ministru al Finanțelor a devenit Natalia Gavrilita, iar Georgeta Mincu – ministru al Agriculturii, dezvoltării Regionale și Mediului.

Nicolae Popescu a fost numit în funcția de ministru de Externe, Pavel Voicu – ministru al Apării, Stanislav Pavlovschi – ministru al Justiției, Liliana Nicolaescu-Onofrei – ministru al Educației, iar Ala Nemerenco – ministru al Sănătății.

Igor Dodon ar urma să semneze decretul, iar noii membri ai „Executivului” ar urma să depună jurământul.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: