ROMÂNIA BREAKING NEWS

Răspunsul lui Igor Dodon la acuzațiile Partidului Democrat

Răspunsul lui Igor Dodon la acuzațiile Partidului Democrat

Igor Dodon a reacționat la declarațiile de astăzi ale Partidului Democrat, care l-au acuzat de trădare de țară. În declarațiile pentru presă înainte de ședința Parlamentului, Igor Dodon a spus că se încearcă să se facă presiuni asupra sa, pentru ca să-și dea demisia, astfel ca să nu aibă cine desemna noul premier și semna alte acte importante.

Dodon a comentat și documentele prezentate de democrați: „Aceste propuneri de federalizare au fost ale lui Vlad  Plahotniuc, pe care acesta le-ar fi propus Federației Ruse, pentru a scăpa de dosare penale”.

Igor Dodon a mai spus că cel mai probabil vor apărea mai multe filmulețe „montate” cu implicarea sa.

„Am avut o discuție cu deputații care se află acum în Parlament. După ce va fi aleasă conducerea Parlamentului, vom vedea cum va fi procedura. Intrăm într-o fază importantă pentru Republica Moldova. Presiunile de bază vor fi pe mine și pe deputații(…) Încearcă să mă preseze ca să-mi dau demisia din funcția de președinte, pentru că în acest caz apare un vacuum. Și astfel este mai simplu de a stopa ceea ce s-a întâmplat acum”.

Amintim că anterior 

Postul de televiziune Publika TV, afiliat Partidului Democrat, a făcut public mai multe înregistrări video de la o întâlnire între Igor Dodon și președintele PDM, Vladimir Plahotniuc, scrie Deschide.md. Potrivit Publika Tv, în filmare se aude cum Igor Dodon,  încearcă să obțină un acord cu PDM, care să conțină un paragraf secret despre federalizarea Republicii Moldova!!! Tot din aceste înregstrări reiese că partidul PSRM este finanțat de Federația Rusa cu aproape un milion de dolari pe lună. Igor Dodon mai promite că Rusia va închide dosarele penale pe numele lui Plahotniuc după ce semnează acordul de federalizare a țării. Mai multe detalii in articolul:

Dezvăluiri care pot duce la anularea alegerilor, desfințarea PSRM și arestarea lui Dodon

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: