ROMÂNIA BREAKING NEWS

Magomed Gadjiev un oligarh rus, finanțator al agresiunii ruse în Ucraina prin batalionul Daghestan, caută pașaport din vest pentru a scăpa de sancțiuni

Magomed Gadjiev un oligarh rus,  finanțator al agresiunii ruse în Ucraina prin batalionul Daghestan, caută pașaport din vest pentru a scăpa de sancțiuni

Nu este un secret că oligarhii ruși încearcă unul câte unul să se eschiveze de la sanctiunile europene. Unul dintre ei, Magomed Gadjiev fost membru al Dumei de Stat (Parlamentul Federației Ruse), care în prezent sustine financiar razboiul Rusiei cu Ucraina,  din poziția  de sponsor al batalionului Daghestan (corp de armată participant activ la operațiile militare desfășurate de armata rusă în Ucraina),  incearca sa obțina un pasaport european sau american cu orice pret,  dezvăluie o sursă din spațiul răsăritean care a pus la dispoziția romaniabreakingnews.ro  o investigație despre profilul și activitățile acestui personaj.

În materialul video menționat sunt prezentate cu lux de amănunte inregistrări cu vocea  fostului deputat al statului rus, bineînțeles, un proeminent membru al partidului Rusia Unită, Magamed Gajev, care trăiește bine merci în cele mai exotice și luxuase colțuri ale lumii.

Potrivit producătorilor materialului, au fost identificate și analizate, iar unele materiale audio  interceptate în mod direct prin conversații surprinse între fugar și o persoană necunoscută, care au fost recent publicate pe internet. Nu există nicio îndoială cu privire la autenticitatea lor, potrivit producătorlor materialului de investigații. 

Marea surpriză este că deși  finanțează un corp de armată rus aflat în plin un război de agresiune împotriva Ucrainei, oligarhul rus Magomed Gadjiev caută adăpost în vest cu orice preț, de dragul neprețuitului pașaport european. Din discuțiile înregistrate, reiese că acesta este gata să spună tot ce știe (informații sensibile) oricui este dispus să îl asculte și să îl ajute, încercând cu cinism să convingă interlocutorul că este împotriva războiului cu Ucraina. 

Video investigație în limba engleză despre Gadzhiev Magomed Tazhudinoviсh

Gadzhiev Magomed Tazhudinoviсh aflat pe lista sancțiunilor – (portal ucrainean)

Sursa: sanctions.nazk.gov.ua

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: