ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dezvăluiri grave și despre Plahotniuc! Emisarul rus Kozak: „Plahotniuc era gata să asigure schimbarea radicală a vectorului țării de la Vest la Est”

Dezvăluiri grave și despre Plahotniuc! Emisarul rus Kozak: „Plahotniuc era gata să asigure schimbarea radicală a vectorului țării de la Vest la Est”

Vicepremierul rus Dmitrii Kozak dezvăluie că șeful PD, Vladimir Plahotniuc, a propus socialiștilor să ducă negocieri secrete cu PD. Mai mult, vicepremierul rus spune că Plahotniuc era gata să asigure schimbarea radicală a vectorului țării de la Vest la Est, potrivit jurnal.md

„Plahotniuc, într-adevăr, propunea înțelegeri secrete între PSRM și PD, cu angajamentul PD de a schimba radical vectorul țării de la Vest la Est. Știm sigur că aceste propuneri au fost categoric respinse”, a spus Kozak, pentru Ria Novosti.

Acesta a declarat că experiența arată că orice fel de negocieri politice secrete duc la o catastrofă, atât pentru politiceni implicați în negocieri, cât și pentru cetățeni. Oficialul rus a mai spus că Partidul Democrat încearcă să inducă ideea că Rusia ar fi intenționat să ajungă la anumite înțelegeri secrete cu reprezentanții PD-ului, dar că acest lucru nu ar fi adevărat.

Kozak a mai spu că ceea ce se întâmplă acum Chișnău este o confirmare că sistemul politic din Republica Moldova are nevoie de o schimbare radicală. „Este esențial ca țara să fie eliberată de ocupația regimului criminal”, a declarat Kozak pentru Ria Novosti.

„Acum devin mai clare solicitările celor, care au adesea opinii diametral opuse, dar care spun că Republica Moldova trebuie eliberată de sub regimul criminal”, a mai spus vicepremierul rus.

Potrivit sursei ciatet. ieri, conducerea Partidului Democrat a declarat într-un briefing de presă că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc au negociat crearea unei majorități parlamentare, dar discuțiile au eșuat pentru că Dodon ar fi propus federalizarea Republicii Moldova, lucru care urma să fie prevăzut într-un acord secret, și că Plahotniuc ar fi refuzat acest lucru.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: