ROMÂNIA BREAKING NEWS

Asociația OMIS anunță dezvoltarea proiectului Muzica Vindecă

Asociația OMIS anunță dezvoltarea proiectului Muzica Vindecă

Asociația OMIS anunță cu mare bucurie un nou pas spre dezvoltarea Proiectului „Muzica vindecă”, finanțat prin  programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, prin intermediul căruia vom suține și dezvolta abilitățile artistice ale copiilor pasionați de muzica populara și cor, din București și Ilfov.

Proiectul se derulează în colaborare cu DGASPC sector 2 și se va implementa pe o perioadă de 4 luni, în perioada septembrie – decembrie 2022. În tot acest timp vom asigura cursuri de canto popular și cor pentru copiii din comunitatea orașului Pantelimon și copiii instituționalizați din cadrul DGASPC sector 2 București.

Timp de 4 luni, cei 40 de copii cu vârste cuprinse între 7 – 18 ani, din București și Ilfov vor beneficia săptămânal de aceste cursuri, vor învăța să utilizeze diferite instrumente de percuție, să cânte folosind negativul pieselor prin utilizarea microfoanelor și vor avea posibilitate de a-și dezvolta un repertoriu muzical pe care îl vor prezenta în cadrul spectacolului de încheiere a proiectului.

Cursurile se vor derula in diferite locații ale DGASPC sector 2 și DAS Pantelimon.

Proiectul „Muzica vindecă” este un proiect educațional ce are ca scop susținerea, încurajarea și motivarea copiilor ce aparțin categoriilor vulnerabile în dezvoltarea talentului muzical, cultivarea încrederii în propriile forțe și a curajului de a apărea pe o scenă în fața spectatorilor, eliminarea tracului și diminuarea inhibițiilor de a cânta în public.

 

Vă invităm cu drag, să urmăriți evoluția micilor muzicieni și să îi susțineți prin mesaje pe pagina de facebook a asociației și prezența în număr cât mai mare la spectacol!

 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Muzica vindecă” și alte activități implementate de Asociația OMIS, ne puteți contacta prin email: contac@omis.ro .

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: