ROMÂNIA BREAKING NEWS

RĂZBOI TOTAL ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI

„[Românii sunt] un popor fără istorie… destinați să piară în furtuna revoluției mondiale… [Ei sunt] suporteri fanatici ai contrarevoluției și [vor] rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național […] Dispariția [lor] de pe fața pământului va fi un pas înainte.” 
(Friedrich Engels)

Dacă până acum v-ați îndoit că ar exista un complot internațional ocult împotriva Poporului Român, acum puteți avea convingerea că nu este o desuetă teorie a conspirației, ci punerea în practică a distrugerii României ca stat național și independent. Fără doar și poate, independența a fost atrofiată concomitent cu aderarea la Uniunea Europeană – această nouă, dar mult mai agresivă și criminală Uniune Sovietică. Atacul concertat al cobrelor pătate împotriva României, coroborat cu sunetul clopoțeilor altei specii veninoase și cu rudele ursului Mișa, se asociază Turnului Babel de la Bruxelles, manifestându-se la unison, tot mai agresiv împotriva poporului român. Adăugați prezentării atacul cibernetic fără precedent împotriva instituțiilor româneși și tabloul poate fi conturat cu acurateță. La rândul lor, viperele autohtone, slugi prea-plecate și parșive ale Înaltelor Porți occidentale, execută fără crâcnire ad literam ordinele primite, fie de la Oncle Sam, fie de la dictatorii bruxelieni. Toate, în detrimentul poporului român. După ce au anihilat forța de reacție a armatei, agresorii mușcă lacom din trupul țării, conștienți de starea de neputință în care ne-au adus. Panglicile cu care România a fost îmbrobodită vreme de mai bine de douăzeci de ani aduc tare mult cu mărgelele cu care coloniștii i-au amăgit pe papuașii din Noua Guinee. de aici și până la aberanta afirmație (1)„Distrugerea României este o cauză nobilă”, nu-i decât un pas.

Regionalizarea – Calul Troian al instaurării N.W.O. în Europa

În anul care s-a încheiat, numeroasele vizite simandicoase ale unor înalți demnitar occidentali au prilejiut noi acorduri cu „Maica Rusia”. Urmările acordului nedeclarat oficial, dar ușor sesizabil, Merkel-Putin se vrea o versiune actualizată a Pactului Hitler-Stalin. La fel ca în urmă cu 74 de ani, consecințele le suportă tot românii. În acest context, un obscur scârța-scârța pe hârtie transnistreană și-a permis să afirme că România ar trebui să dispară ca stat.[ ] Deși „perla” xenofobului sună dezacordat, ea nu constituie decât ecoul deciziilor dictatorilor de la Bruxelles, care au decis că în 2013 se va realiza „distrugerea statelor naționale și transformarea Uniunii Europene într-o «federație de regiuni», astfel încât elitele naționale să nu mai poată opune rezistență centrului decizional aflat undeva pe axa Bruxelles-Berlin”. Dictatul de la Bruxelles nu este altceva decât versiunea clonă a Diktatului de la Viena, iar mult trâmbițata modificare a Constituției României va fi Calul Troian prin care „regionalizarea”, inclusiv cea pe criterii etnice, va instaura dictatura și controlul absolut al New World Order (Noua Ordine Mondială), în spatele căreia se află entități naționale și supranaționale deosebit de influente. Mișcările separatiste din țările occidentale precum Spania, Marea Britanie, Italia, Franța, Scoția (vezi cererea de independență a Scoției) etc., au fost listate în planurile Comisiei Europene de „regionalizare-federalizare” a tuturor statele-membre și crearea federației europene S.U.E. (Statele Unite ale Europei) sub copita N.W.O.

Asurzitoarea tăcere criminală

Refuzul, sub pretexte puerile de primire a României în spațiul Schengen, în special al Olandei (interesată prea mult de portul Constanța), alimentat de lobby-ul maghiar, se asociază cu creșterea artificială a numărului cetățenilor cu dublă cetățenie din România și cu blocarea intrării României în spațiul Schengen. Guvernele și președintele României, în mod trădător, au acceptat ca pe teritoriul țării noastre să fie aplicată o lege budapestană vizând acordarea cetățeniei ungare pentru anumiți cetățeni români. Ori serviciile speciale nu au sesizat aspectul (mira-m-aș), ori cârmacii României execută necondiționat și fără să ne întrebe, comanda. Președinția, Parlamentul României și Guvernul țării ne asurzesc cu o tăcere criminală.

Totul e să dai din clanță

Detractorii acționează și din interior, iar o parte a mass-media le face jocul. Nu cu multă vreme în urmă, în apropiere de Ziua Culturii, la unul dintre posturile de televiziune au putut fi văzuți și auziți într-un studio tv trei invitați: filosoful Constantin Barbu și doi jurnaliști (ultimii, probabil pentru decor). Când profesorul Constantin Barbu a relatat împrejurările în care și-a găsit sfârșitul „cadavrul din debaraua” lui „HoRoPa”, prezentând detalii indubitabile, madam jurnalista – autistă în domeniul Eminescu, de la firul din creștet până la talpa pantofului – a fost foarte ofuscată după ce profesorul a afirmat că împotriva lui Eminescu au complotat o madam, soție a unui scriitor contemporan cu „luceafărul” (unguroaică, agentă în serviciul austro-ungar), dând elegant de înțeles că moravurile acesteia se potriveau perfect cu profesionistele de pe Centura Bucureștiului, dar și că la eliminarea lui Eminescu și-au dat mâna, de-a valma: oamenii Austro-Ungariei, masonii, homosexualii și alte lichele, de care nu a stat departe Titu Maiorescu, Petre P. Carp & Co. (să ne amintim de acel „…Și mai potoliți-l pe Eminescu”). Dând din clanță fără rost, fără competență și fără a fi în măsură să argumenteze, madam jurnalista s-a dat în stambă în mod ridicol, mai cu seamă când profesorul Constantin Barbu, referindu-se la participarea lui Carol I la complotul împotriva lui Eminescu, l-a citat pe Nietzsche: „Hohenzollernii sunt o rasă de criminali stacojii!”. Madam a luat foc și chiar moderatorul s-a precipitat oprind comentariul. Asta da, libertate de expresie! Un profesionist care l-a studiat 35 de ani pe Eminescu și poate fi asociat cu venerabilul academician Dimitrie Vatamaniuc a fost „clănțănit” și, într-un fel cenzurat de incompetenți. Asta-i o parte a mass-media românescă!

În România, legile se aplică folosind cântare diferite

La două zile după numirea în funcția de consilier al primului Ministru al României, Gyorgy Frunda (cobră crescută la sânul românilor) a acordat un interviu publicației Népszabadság din „țara vecină și prietenă”. Discursul său naționalist-extremist împotriva Constituției României a trecut de supra-plin, demonstrând promovarea politicii de TRĂDARE a intereselor României, la nivel guvernamental: „România nu este un stat național! “.[2] Extras din interviu: „În primul rând, nu mi-am vândut sufletul. Am aceeași convingere și aceleași principii ca atunci când am fost secretarul adunării constituante și spun în mod necontenit că România nu este un stat național. Și de fapt acum cu atât mai puțin ca atunci când s-a schimbat regimul deoarece a intrat în Uniunea Europeană, N.A.T.O., Consiliul Europei, și a renunțat la o parte a suveranității sale pe care o împarte cu instituțiile europene de care aparține. Cred că primul ministru de aceea mi-a cerut să-i fiu consilier pentru că de a lungul carierei mele am rămas fidel credinței și principiilor mele și nu pentru a renunța la ceva. […] România să o lase mai moale cu statul național. Minciuna are picioare scurte. Dacă reușesc să susțin acea regiune în care maghiarii sunt majoritari, pentru că această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene și cel al Impărației Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni” (György Frunda, consilier „onorific” al premierului României, Victor Ponta)

Același György Frunda împreună cu Marko Bela, reeditează cărțile criminalului de război Albert Wass la editura „Mentor” a fostului președinte al UDMR. Gyorgy Frunda, cu acordul tacit al autorităților românești, a militat ca busturile lui Wass Albert amplasate în curtea școlii din Lunca Mureșului, județul Mureș, în curtea bisericii romano-catolice din Reghin și în centrul orașului Odorheiu Secuiesc – alături de cel al lui Nyiro Jozsef să rămână pe soclu, în timp ce busturile și statuile mareșalului Ion Antonescu au fost demolate și distruse. În România, legile se aplică folosind cântare diferite. Analizând cele două cântare și viața politică din România, apreciez că definiția rezultată în urma concursului anual 2010 din S.U.A., este mai mult decât edificatoare: „Corectitudinea politică este o doctrina cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susține că este posibil să apuci o bucată de rahat de partea curată”.

„Foștii «prieteni» ai României sunt, astăzi, bunii europeni”.

Larry Watts, unul dintre istoricii care a adus nenumărate elemente de noutate în istoria recentă a României, a evidențiat tranșant ura unor unguri și ruși la adresa românilor: „… șovinismul antiromânesc e evident – poporul român rămânând un popor-paria mulți ani după căderea lui Ceaușescu”, subliniind de unde pornește: „De la ocupanții Transilvaniei la Engels – care cerea explicit uciderea în masă a românilor și eliminarea „popoarelor-gunoaie” (vezi motto) -, și de la Lenin, care a declanșat primul război al U.R.S.S. cu România și (de la Gorbaciov – n.a.) care a dirijat ultimul război al U.R.S.S., dus tot cu România, în 1989, politica agresiva sovieto-rusească se prelinge ca o dâră de sânge în istoria Romaniei.[…] În România de după ’89 a existat linia gorbaciovistă care nu a vrut intervenție militară, a fost linia G.R.U. care a fost pregătită pentru interventia militară și paramilitară și a fost linia K.G.B.-istă, de asemenea, pregătită pentru interventia militară sau paramilitară. Puterea a fost acaparată de vechii agenti sovietici înlăturați de Ceaușescu”.

„Adevărul este că țările din Pactul de la Varșovia au conlucrat împotriva României, încă din anii ’60 și în anii ’70-’80, au continuat într-un mod foarte nociv, prin serviciile lor de informatii până în ’91 […]. În 1971, Brejnev declara: „Ceaușescu a mers prea departe”. […] Foștii „prieteni” din Pactul de la Varșovia au scos România din joc. Ei sunt, astăzi, bunii europeni”.

România e privată azi de orice șansă, din cauză că dușmanii românilor, alături de promovatorii globalismului agresiv, au reușit să o izoleze mai drastic decât au făcut-o pe timpul regimului Ceaușist. Atunci era încă independentă.

Ucraina continuă acțiunile românofobe prin metode de intimidare la adresa românilor, dar și a nationaliștilor ucrainieni. Recenta întâlnire ruso-ucraineană dintre ministrului de externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov și omologul său ucrainean, Leonid Kozhar, la Cernăuți – vechea capitală românească a Bucovinei – poate fi interpretată și ca o sfidare la adresa României, (3)„un steag rusesc înfipt simbolic pe reduta rezistenței românești din Bucovina”.

(1)„Distrugerea României este o cauză nobilă” adevarata problema de fond a discutiilor din 13-14 ianuarie de la Cernauti

http://www.rbnpress.info/wp/andrei-safonov-distrugerea-romaniei-este-o-cauza-nobila-adevarata-problema-de-fond-a-discutiilor-din-13-14-ianuarie-de-la-cernauti/

(2) Textul original în limba maghiară:

„Először is: nem adtam el a lelkemet. Ugyanaz a meggyőződésem, ugyanazok az elveim. 1990-től, amikor az alkotmányozó testület titkára voltam, folyamatosan azt mondom, hogy Románia nem nemzetállam. Tulajdonképpen ma kevésbé az, mint a rendszerváltáskor volt, hiszen bejutott az Európai Unióba, a NATO-ba, az Európa Tanácsba, lemondott szuverenitása egy részéről, illetve azt megosztja az európai intézményekkel, amelyekhez tartozik. Azt hiszem, hogy a kormányfő éppen azért kért fel tanácsadójának, mert a politikai karrierem során hűséges maradtam az elveimhez, hitemhez, és nem azért, hogy lemondjak bármiről…”

(3)„un steag rusesc înfipt simbolic pe reduta rezistenței românești din Bucovina” citat din:

http://www.rbnpress.info/wp/ultima-ora-sfidare-la-adresa-romaniei-si-a-romanilor-intalnire-fara-precedent-la-cernauti-intre-ministrul-de-externe-al-ucrainei-si-cel-al-federatiei-ruse/…tocmai in Cernauti, (veche capitala romaneasca a Bucovinei si al doilea mare centru universitar al Romaniei Mari) si nu in orice locatie, ci în fosta reședință a Mitropoliei Bucovinei (unde astăzi funcționează Universitatea Națională din Cernăuți), locul unde s-a votat si s-a semnat Unirea Bucovinei cu Patria Mama Romania, este practic un steag rusesc infipt simbolic pe reduta rezistentei romanesti din Bucovina, pe istoria si cultura romanesca, pe Eminescu, pe Ciprian Porumbescu, pe Aron Pumnul si multi altii si un avertisment clar catre Bucuresti, Chisinau si catre cei ce vorbesc si simt romaneste in Bucovina dezlipita de Patria Mama…  “Rusia a revenit in forta ! Suntem aici !”

ION MĂLDĂRESCU   http://www.art-emis.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: