ROMÂNIA BREAKING NEWS

Stenograme. Teroristul „Ibrahim” din Arges: „Ollahladim daca nu-ti iau gatu’ ca la puiu de gaina! In numele lu’ Allah!”

Stenograme. Teroristul „Ibrahim” din Arges: „Ollahladim daca nu-ti iau gatu’ ca la puiu de gaina! In numele lu’ Allah!”

Stenograme ale unor discutii telefonice si ambientale, monitorizari, marturii ale unor martori sau martori cu identitate protejata sunt probele cheie ale procurorilor DIICOT in cazul lui Ionut Catalin Balan(foto), zis „Ibrahim”, arestat pentru culegerea sau detinerea ori punerea la dispozitie de date si informatii despre obiective vizate de o entitate terorista.

„Frate, cu un an inainte de, de a ma converti, mi s-a-ntamplat ceva cu care am cerut cu adevarat ajutorul lu’ Allah. Am cerut, ca nu mai aveam nicio portita de scapare. Erau, doi, doisprezece politisti si au pus toti lanternile pe mine si nu m-au vazut, intr-un boschet, uite asa. Te vedeai, te vedeai fara sa..”, ii povestea unui amic Ionut Catalin Balan (39 de ani), zis „Ibrahim” ce l-a convins sa treaca de la ortodoxism la islamism.

„Doisprezece lanterne, frate. D-alea, lanterne d-alea care te vezi d-aici la casele alea. Si tot asa, ca treaba asta. Am zis ca numai Dumnezeu poa’ sa faca treaba asta, nimeni, nimeni! Si, frate, fumam un canabis, asa, am lasat astea, una, m-am lasat de prostii”, si-a continuat povestea romanul.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: