ROMÂNIA BREAKING NEWS

Stenograme. Teroristul „Ibrahim” din Arges: „Ollahladim daca nu-ti iau gatu’ ca la puiu de gaina! In numele lu’ Allah!”

Stenograme. Teroristul „Ibrahim” din Arges: „Ollahladim daca nu-ti iau gatu’ ca la puiu de gaina! In numele lu’ Allah!”

Stenograme ale unor discutii telefonice si ambientale, monitorizari, marturii ale unor martori sau martori cu identitate protejata sunt probele cheie ale procurorilor DIICOT in cazul lui Ionut Catalin Balan(foto), zis „Ibrahim”, arestat pentru culegerea sau detinerea ori punerea la dispozitie de date si informatii despre obiective vizate de o entitate terorista.

„Frate, cu un an inainte de, de a ma converti, mi s-a-ntamplat ceva cu care am cerut cu adevarat ajutorul lu’ Allah. Am cerut, ca nu mai aveam nicio portita de scapare. Erau, doi, doisprezece politisti si au pus toti lanternile pe mine si nu m-au vazut, intr-un boschet, uite asa. Te vedeai, te vedeai fara sa..”, ii povestea unui amic Ionut Catalin Balan (39 de ani), zis „Ibrahim” ce l-a convins sa treaca de la ortodoxism la islamism.

„Doisprezece lanterne, frate. D-alea, lanterne d-alea care te vezi d-aici la casele alea. Si tot asa, ca treaba asta. Am zis ca numai Dumnezeu poa’ sa faca treaba asta, nimeni, nimeni! Si, frate, fumam un canabis, asa, am lasat astea, una, m-am lasat de prostii”, si-a continuat povestea romanul.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: