ROMÂNIA BREAKING NEWS

Gorbaciov, despre Putin: Suferă de aceeași maladie ca mine. A început să se creadă Dumnezeu!

Jurnalul.ro relateaza in editia sa de vineri 21 noiembrie: fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov consideră că actualul șef al statului rus, Vladimir Putin, îi repetă greșelile, începând să se creadă Dumnezeu.
 „Mi se pare că începe să sufere de aceeași maladie ca mine: încredere în sine excesivă. Și tot ce se spune, nu contează. El este deja Dumnezeu sau cel puțin adjunctul lui Dumnezeu, pe ce probleme – nu știu”, a spus Gorbaciov (83 de ani), în timpul prezentării noului său volum „După Kremlin”.

Mi se părea că l-am prins pe Dumnezeu de picior. Să nu fiți trufași niciodată, vanitatea mi-a jucat o festă‘, a exclamat fostul lider sovietic.

Gorbaciov este de părere că un stat puternic nu se construiește prin forță.

„Un stat puternic este un stat democratic. Un stat puternic nu poate dispersa în forță manifestații ale opoziției, iar dacă procedează astfel, acesta este un semn de slăbiciune”, a spus Gorbaciov, potrivit agenției de presă Unian, citată de Agerpres.

În cazul în care dificultățile te depășesc, nu trebuie să-ți fie teamă să te retragi, a subliniat ex-liderul sovietic. În același timp, Putin a făcut multe pentru a salva Federația Rusă de la dezintegrare după președintele Boris Elțin; deși a folosit metode autoritare, a făcut aceasta în interesul majorității, a mai spus Gorbaciov.

Intregul articol pe: jurnalul.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.