ROMÂNIA BREAKING NEWS

Laurian Stănchescu, scrisoare către președinte: Klaus Iohannis!!! Nu ești președintele meu și nu faci parte din destinul României!

Laurian Stănchescu, scrisoare către președinte: Klaus Iohannis!!! Nu ești președintele meu și nu faci parte din destinul României!

„Am așteptat zece luni să văd o faptă națională a Președintelui Klaus Iohannis, am așteptat să spună poporului român

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

că îl iubește, am așteptat să spună că națiunea română este mândria lui, am așteptat să spună românilor că sunt compatrioții lui dragi!

Am sperat, Klaus Iohannis, că împreună vom ridica drapelul României din țărâna unde a fost aruncat de clasa politică și îi vom reda împreună onoarea și demnitatea! Ai privit nepăsător la umilirea, execuția și interzicerea publică a Tricolorului la Sfântu Gheorghe! Am așteptat să îngenunchezi în fața României și să îi juri credință!

Degeaba, Klaus Iohannis!!! Nu ești președintele meu și nu faci parte din destinul României!
Mă întorc la lupta mea de stradă cu dușmanii și trădătorii României și nu mă mai opresc niciodată!
Numai așa să-mi ajute Dumnezeu, pentru Neamul meu!”

Video B1Tv: Scrisoare dură către Iohannis

Laurian Stănchescu
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România
Președinte al Fundației „Ideea Contemporană”

 Publicat de romaniabreakingnews.ro / surse:  certitudinea.ro, B1TV

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: