ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video/Moscova: Atac armat la sediul serviciului rus de securitate FSB

Video/Moscova: Atac armat la sediul serviciului rus de securitate FSB

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui incident armat care a avut locjoi  seară (19. dec.)  în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei, scrie deschide.md citat de romaniabreakingnews.ro

Potrivit sursei citate, presa rusă scrie că un bărbat ar fi deschis focul dintr-un Kalașnikov în sala de recepţie a serviciului rus de securitate FSB. Atacatorul s-ar fi baricadat în clădire, după care ar fi fost ”neutralizat” de forţele de ordine.

Ministerul Sănătății al Federației Ruse a anunțat că în urma atacului armat de la sediul FSB au fost rănite 5 persoane, dintre care doi agenți FSB, însă unul din ei a decedat. Cea de a doua persoană decedată este bărbatul care a deschis focul asupra forțelor de ordine și s-a baricadat în sediul FSB.

Mai mult, reprezentanții FSB, citați de presa rusă, menționează că atacatorul a acționat de unul singur,  iar în prezent se stabilește identitatea. Presa rusă mai scrie că în acest caz autoritățile ruse au inițiat o anchetă.
Totodată, este de menționat că aterior presa a scris că în urma atacului armat ar fi fost ucise patru persoane, iar atactorii ar fi fost trei la număr, însă aceste informații au fost infirmate de autoritățile ruse.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: