ROMÂNIA BREAKING NEWS

Lanţ uman pentru a atrage atenţia asupra necesităţii construirii autostrăzii Ungheni-Iasi-Targu Mureş

Lanţ uman pentru a atrage atenţia asupra necesităţii construirii autostrăzii Ungheni-Iasi-Targu Mureş

Aproape 2.000 de oameni au format, sâmbătă, în centrul municipiului Iaşi, un lanţ uman pentru a atrage atenţia asupra necesităţii construirii autostrăzii Ungheni-Iasi-Targu Mureş, considerată vitală pentru dezvoltarea economică a zonei, printr-unul dintre cele mai de amploare acţiuni civile care vizează investiţiile.

Potrivit organizatorilor, care citează Jandarmeria, ar fi participat între 1.800 şi 2.000 de oameni la eveniment. Au fost strânse peste 1.000 de semnături pentru construirea autostrăzii.

Au fost şi politicieni, dar fără însemne, au stat pe pietonal ca simpli cetăţeni. Oamenii au lăsat multe mesaje pe Cubul mărturiilor. Oamenii de afaceri au vorbit oamenilor, au stat la mese să strângă semnături. Moldovenii au ieşit în stradă pentru un principiu, pentru ceva ce foloseşte tuturor, nu pentru mâncare, bani, nu pentru încălzire”, a declarat pentru HotNews Daniela Simionovici, membră a Asociaţiei „Împreună pentru autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mureş”
La eveniment au participat şi primarul Mihai Chirica şi parlamentari PSD, PNL, PMP şi USR. Unii dintre aceştia le-au şi vorbit celor prezenţi, relatează News.ro.

„Vă felicit că nu cedaţi, trebuie să fim conştienţi fiecare de misiunea pe care o avem. Cine a avut de înţeles o să înţeleagă”, le-a spus edilul manifestanţilor.

„Pe noi este presiunea să facem autostradă. Apreciem ceea ce face societatea civilă. Parlamentarii PSD susţin proiectul”, a spus şi Camelia Gavrilă (PSD).

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: