ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un român A FOST ALES VICE-GUVERNATOR de Cernăuți

Ion Munteanu foto: adevarul.ro // Dinu Zară

Ion Munteanu
foto: adevarul.ro // Dinu Zară

Ion Munteanu, deputat în Consiliul regional Cernăuți, din partea partidului Batakivșina (Patria), de opoziție, a fost ales vice-guvernator al regiunii Cernăuți.

La 24 ianuarie, sediul Administrației din Cernăuți a fost ocupat de opozanții regimului Ianukovici. Puterea a fost preluată de reprezentanți ai Consiliului Regional, constituit după începerea protestelor de pe Euromaidan.

Sursa:deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.