ROMÂNIA BREAKING NEWS

La Moscova se strâng semnături pentru recunoașterea Transnistriei/ VIDEO

Partidul „Uniunea Populară din Rusia” a decis în cadrul ultimului său congres să colecteze o sută de mii de semnături în favoarea recunoaștere independenței regiunii transnistrene. Semnăturile urmează să fie prezentate președintelui rus, Vladimir Putin.

Președintele partidului, Serghei Baburin a declarat pentru un post local din Tiraspol că Transnistria trebuie recunoscută, așa cum a fost recunoscută de către Rusia și Abhazia și Osetia de Sud. „Transnistria niciodată n-a fost România. Atunci când Basarabia a fost ocupată, Transnistria era o republică autonomă în cadrul Ucrainei. Din acest motiv, partidul nostru totdeauna a susținut și va continua să susțină voința Tiraspolului la independență”, a declarat acesta.

Menționăm că Federația Rusă a delarat, în repetate rânduri, că conflictul transnistrean trebuie rezolvat ținând cont de intependența și suveranitatea Republicii Moldova.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: