ROMÂNIA BREAKING NEWS

Comanda forțelor interarme ale NATO în Europa a fost preluată de Amiralul american, Mark Ferguson

Comanda forțelor interarme ale NATO în Europa a fost preluată de Amiralul american, Mark Ferguson. El l-a înlocuit pe pe amiralul Bruce Clingan.
Amiralul Clingan, se va pensiona în această toamnă, după 37 de ani de carieră

Admiral Mark E. Ferguson III, USN

Noul comandant, Amiralul Ferguson – al 28-lea membru al Marinei americane care preia această funcție – a fost anterior adjunctul șefului operațiunilor navale la Washington, potrivit AGERPRES.

În discursul rostit în cadrul ceremoniei de investire, din 22 iulie,amiralul Ferguson a declarat că se “angajează să contribuie la întărirea Alianței și să conlucreze cu aliații și partenerii NATO, pentru a asigura pacea și stabilitatea în regiune”.

Cartierul general al forțelor interarme ale NATO în Europa este situat în apropiere de Napoli (în sudul Italiei).

Surse: AFP, AGERPRES, INFOMONDO

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.