ROMÂNIA BREAKING NEWS

Iranienii investesc în Odesa, principalul port al Ucrainei la Marea Neagră

Iranienii investesc în Odesa, principalul port al Ucrainei la Marea Neagră

La Administrația regională de stat din Odesa au fost discutate perspectivele relațiilor de colaborare bilaterale ucraineano-iraniene, în special, a atragerii de investiții străine directe în exploatațiile agricole în zona de sud a țării informează bucpress.eu citat de romaniabreakingnews.ro

Într-un comunicat al executivului regiunii Odesa, cu referire la șeful adjunct al Administrației regionale Odesa, Vitalii Svicinski, se specifică: ”Interesele regiunii Odesa privind dezvoltarea relațiilor de colaborare cu Teheranul sunt încadrate în parteneriatul comercial-economic ucraineano-iranian, ce prevede, în special, sprijin financiar pentru cooperare în domeniul programelor agricole durabile”.

La rândul său, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Islamice Iran în Ucraina, Manucehr Moradi, care s-a aflat în fruntea delegației iraniene la întrevederea cu reprezentanții Administrației regionale de stat Odesa, a spus că la etapa actuală partea iraniană acordă preferință dezvoltării relațiilor de colaborare în sectorul agricol și în domeniul logisticii transporturilor, inclusiv a creării unor exploatații agricole viabile pe teritoriul regiunii Odesa.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: