ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO: Șeful MILIȚIEI din Gorlovka (Donețk) l-a aruncat de pe acoperiș pe cel care a arborat drapelul Federației Ruse

VIDEO: Șeful MILIȚIEI din Gorlovka (Donețk) l-a aruncat de pe acoperiș pe cel care a arborat drapelul Federației Ruse

Șeful miliției din Gorlovka, regiunea Donețk, Andrei Krișcenko, a dat dovadă de curaj în ziua de luni, atunci când separatiștii proruși au luat cu asalt sediul instituției, titrează ziarulnational.md

Angajații miliției locale au stat câteva ore pe acoperiș și au protejat drapelul Ucrainei, dar în cele din urmă s-au retras. Astfel, un separatist prorus a urcat pe acoperiș și a smuls drapelul Ucrainei, iar în loc l-a pus pe cel al Federației Ruse. Doar că în acel moment a apărut Andrei Krișcenko, care i-a luat separatistului steagul Ucrainei și l-a aruncat pe cetățeanul mascat jos.

După puțin timp, separatiștii au preluat controlul clădirii, iar mai mulți milițieni ucraineni s-au predat în fața separatiștilor și au promis că vor îndeplini ordinile unui oarecare colonel sosit din Crimeea.

Ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, a făcut demersurile necesare pentru ca Krișcenko să fie decorat cu medalia „Pentru vitejie”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.