ROMÂNIA BREAKING NEWS

Imaginea Zilei și Mesajul lui George Simion (Video) către politicieni

Imaginea Zilei și Mesajul lui George Simion (Video) către politicieni
Imaginea Zilei: George Simion re'inut de Jandarmi Credit foto: Diana Marinescu

Imaginea Zilei: George Simion reținut de Jandarmi
Credit foto: Diana Marinescu

A fost Live! Emoție și Furie la Marșul UNIRII „LUPTĂ pentru Basarabia”. Altercații cu forțele de ordine și rețineri! București 22 octombrie 2016

„Nu știu care a fost interesul lor, am fost mulți, prea mulți. A fost o joacă din partea lor, dacă își închipuie că vom renunța din cauza la o amendă se înșeală grav, noi mergem până la capăt pentru Unire! (…) O să rămânem la Universitate și solicităm domnului Cioloș și liderilor partidelor politice din România să ne primească pentru dialog și să-și asume proiectul ReUnirii ca proiect de țară! E inadmisibil că au trimis câinii lor de pază, jandarmii!”, este mesajul liderului platformei unioniste Acțiunea 2012, George Simion.

 

Reacția liderilor politici la cele întâmplate la marșul unionist

ALINA GORGHIU, PREȘEDINTE PNL: „Lansez un apel către actuala administrație a Bucureștiului/Jandarmerie să permită manifestarea pașnică a oamenilor. Să blocheze elementele care vor să degenereze marșul dar respectănd mesajul militanților corecți. Cred că apropierea alegerilor din Moldova naște tensiuni pe ambele maluri ale Prutului dar nu dăm un exemplu de democrație blocându-le accesul la protest. Indiferent de rezultatul alegerilor de la Chișinău nu poate fi modificat parcursul european al acestei țări și acesta este cel mai clar mesaj pe care trebuie să il dăm”, a spus Alina Gorghiu.

TRAIAN BĂSESCU, PREȘEDINTE PMP: „Ticăloșilor sau Julien tu cu ce te ocupi ? În România, liderii celor care au manifestat azi la București pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reținuți și băgați în dube de jandarmi. Vai de capul vostru, adunătură de ticăloși trădători de țară.  Cioloș, cât de slugi puteți fi voi, Guvernul României? Pentru violența jandarmilor împotriva unioniștilor din Republica Moldova și România, Ministrul Afacerilor Interne și Dacian Julien Cioloș trebuie să dispară din viața publică.  Slugoilor, ce tare vă doare unionismul. L-ați ridicat pe George Simion, unul din liderii unioniștilor, ca să faceți frumos în fața Germaniei și a Federației Ruse

BOGDAN DIACONU, PREȘEDINTE PRU: „Partidul România Unită condamnă agresarea cetățenilor români care manifestă pașnic pentru UNIRE și solicită demisia imediată a ministrului de interne, Dragos Tudoreche!
Am văzut zilele trecute cum manifestațiile violente ale ONG-urilor lui Soros au fost protejate de jandarmi.
Astăzi vedem stupefiați cum românii sunt agresați in țara lor atunci când cer unirea cu Basarabia”

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: