ROMÂNIA BREAKING NEWS

Eveniment dedicat tradițiilor românești la Galeria de Artă a Primăriei sectorului 2: „TRADIŢII DE PRIMĂVARĂ”, DRAGOBETELE – ZIUA DRAGOSTEI „LA NOI LA ROMÂNI”

Eveniment dedicat tradițiilor românești la Galeria de Artă a Primăriei sectorului 2: „TRADIŢII DE PRIMĂVARĂ”, DRAGOBETELE – ZIUA DRAGOSTEI „LA NOI LA ROMÂNI”

Luni, 26 februarie orele 17.00, la Galeria de Artă a Primăriei sectorului 2, a avut loc evenimentul cultural dedicat sărbătoririi CENTENARULUI MARII  UNIRI DE LA 1918  „ TRADIŢII DE PRIMĂVARĂ”, DRAGOBETELE – ZIUA DRAGOSTEI LA NOI LA ROMÂNI!

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „LA NOI LA ROMÂNI”, în parteneriat cu ASOCIAŢIA CULTURALĂ PRO BASARABIA şi BUCOVINA, INSTITUTUL „FRAŢII GOLESCU”, ASOCIAŢIA STUDENŢILOR BASARABENI DIN ROMÂNIA și cu participarea unor invitați de onoare, precum: Academician prof.dr. Sabina ISPAS- director, Institutul de Etnografie şi Folclor „Constantin Brâiloiu” din Bucureşti, poeţii: Victoria MILESCU – membru USR, Elena ARMENESCU – membru USR, Elene Rodica LUPU- membru USR, Geo CĂLUGĂRU- membru USR, Doina BÎRCĂ, pianista Alexia DĂNĂCICĂ și interpreţi de muzică populară:Niculina şi Daniel ARAPALEA, Letiţia BOROI, Ştefania Şirin SARENGI,  Aysenur OZMEN, Florin ŞTEFAN. Parteneri media: ROMÂNIA BREAKING NEWS, 6TV, RADIO ROMANIA  și ANTENA SATELOR.

Înregistrare video:

Realizator şi Prezentator este Prof. Niculina MERCEANU, preşedinte al Asociaţiei Culturale LA NOI LA ROMÂNI.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: