ROMÂNIA BREAKING NEWS

Televiziunea Rusă în demență totală: România și R.Moldova se pregatesc să atace armata a 14-a din Transnistria!

Televiziunea de stat Rossia 1 a lansat o teorie halucinantă: prezentatorul emisiunii Vesti, Dmitri Kisseleff, a evocat scenariul în care, cu susținerea Occidentului, armatele Republcii Moldova și ale României vor ataca forțele ruse din Transnistria!

Scenariul pleacă de la faptul că legătura Armatei a 14-a cu Statul Major rus era posibilă doar traversând Ucraina. În urma deciziei Kievului de a denunța Acordul privind transportarea munițiilor și echipamentelor militare ruse pe teritoriul Ucrainei, contingentul din Transnistria rămâne blocat, insinuează Kisseleff. Potrivit prezentatorului, îngrijorarea Moscovei este cu atât mai mare cu cât autoritățile de la Chișinău tergiversează negocierea unei alternative pentru asigurarea accesului la contingent, scrie deschide.md

Scnariul prezentat continuă cu o ipoteză de-a dreptul dementă: trupele armate ale Moldovei și României vor înainta spre Basarabia ucraineană, conform unui plan pus la cale de liderii politici și militari de la Kiev, Chișinău și București.

Reamintim, Codul Audiovizualului din Republica Moldova a suspendat retransmisiunea postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova până la 1 ianuarie 2015 după ce la acest post tv s-au prezentat mai multe reportaje false. Rossia 24 este acuzată că a realizat o serie de reportaje manipulatorii despre Republica Moldova și alte state din fosta CSI.

Surse: activenews.rodeschide.md

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: