ROMÂNIA BREAKING NEWS

Salon internațional de carte românească la Cernăuți / Ucraina

Salon internațional de carte românească la Cernăuți / Ucraina

Consulatul General al României la Cernăuți, în parteneriat cu Editura „Alexandru cel Bun” și Centrul Media BucPress – asociația jurnaliștilor români din Ucraina, organizează la Cernăuți Salonul Internațional de Carte Românească (ediția a VI-a), informează romaniabreakingnews.ro citând bucpres.eu

Potrivit sursei citate, Salonul internațional de carte are ca scop popularizarea cărții românești în Ucraina, informarea cititorilor despre cele mai importante cărți apărute în Ucraina, România și Republica Moldova. Evenimentul are ca scop promovarea valorilor comune în zona transfrontalieră Ucraina-România prin intermediul cărții tipărite și a unor discuții pe teme istorice, culturale și jurnalistice.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Regională „Myhailo Ivasiuk” din Cernăuți (strada Kobyleanska, nr. 47) în data de 7 iunie, ora 10:00. În afară de cărți apărute la Cernăuți, vor fi prezentate în capitala Bucovinei istorice noi apariții editoriale din București, Iași, Suceava și Chișinău. De asemenea, la eveniment sunt invitați să participe autori ucraineni, care au abordat în lucrările lor tematici românești.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: