ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia înarmează Armenia

Rusia înarmează Armenia

Potrivit interfax.ru, un comunicat al președinției armene, liderul de la Erevan, Serj Sargsyan, a avut o întrevedere, vineri,  cu ministrul rus al Transporturilor, Maksim Sokolov.

Cei doi oficiali au ajuns la un acord prin care Moscova va acorda, în condiții preferențiale, Armeniei 200 de milioane de dolari pentru procurarea armamentului modern. „Pe lângă creditul preferențial, mai există un acord între aceste țări care permit Armeniei să procure armament rusesc la preț de producător. Astfel, cu această sumă, forțele armate armene vor primi cu mult mai mult armament decât țările din regiune”, notează regnum.ru.

Menționăm că în capitala Armeniei, Erevan, au loc proteste de amploare din cauza scumpirii tarifelor la energia lectrică. În același timp, Rusia este puternic afectată de sancțiunile economice occidentale, fiind dispusă să scoată în acest an din rezervele de stat sute de milioane de dolari.

Editor:  Gabriel Negru / RBN Press – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: