ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Sorosismul”, inventat în laborator de consilierii israelieni ai lui Dragnea, consilieri și pentru extrema-dreaptă din Israel

„Sorosismul”, inventat în laborator de consilierii israelieni ai lui Dragnea, consilieri și pentru extrema-dreaptă din Israel

„Sorosismul”, inventat în laborator de consilierii israelieni ai lui Dragnea, Moshe Klughaft, unul dintre experţii în comunicare angajaţi de PSD în campania pentru alegerile din 11 decembrie 2016, a lucrat şi pentru Im Tirtzu – o formaţiune de extremă-dreaptă din Israel care vrea să scoată în afara legii ONG-urile pentru apărarea drepturilor omului. Klughaft a regizat un clip publicitar controversat, intitulat „Foreign Agents”, care prezintă liderii societăţii civile ca pe agenţi străini, plătiţi de Olanda, Germania, Norvegia şi UE pentru a apăra teroriştii şi a destabiliza Israelul.

Reţeta seamănă izbitor cu propaganda neagră dusă împotriva ONG-urilor româneşti şi a braţului lor politic USB/USR, prin partidul controlat de omul de afaceri Sebastian Ghiţă (PRU), pe canalul de televiziune RTV, scrie  Gazeta de Sud.

Gabriel NEGRU / București / RBN Press – 15.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: