ROMÂNIA BREAKING NEWS

RUȘINE! Dormiți în pace dragi Eroi? 345 soldați români căzuți pentru Țară la Stalingrad, reînhumați în cutii de carton asemeni celor de pantofi și fără tricolor!

RUȘINE! Dormiți în pace dragi Eroi? 345 soldați români căzuți pentru Țară la Stalingrad, reînhumați în cutii de carton asemeni celor de pantofi și fără tricolor!

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cimitirul Militar românesc de la Rossoşka, în apropiere de Volgograd (fostul Stalingrad ), a avut loc o ceremonie de reînhumare a rămăşiţelor a 345 de militari români decedaţi în luptele dintre anii 1942-1943.

Extrem de revoltător este că osemintele acelor 345 de militari români căzuţi în luptele de la Stalingrad au fost îngropate în simple cutii de carton ce seamănă izbitor cu cele pentru depozitarea pantofilor. În plus după cum se poate observa din imagini nici banda tricoloră nu a ajuns pentru toate cutiile. Aceasta a fost păstrată doar pentru acele (mai puține) care au fost în prim planul procesiunii și fotografiate de oficiali.

Grosul cutiilor de carton fara tricolor… Dormiți în pace dragi Eroi?

Potrivit  surselor din MApN, toate formalitățile au fost executate de Guvernul României, prin MAPN, cei de aici negăsind fonduri pentru organizarea unei ceremonie decente. Mai mult, MAPN s-a și „lăudat” pe site cu poze de la acest eveniment, care reprezintă un moment rușinos pentru armata română (vedeti foto aici http://www.mapn.ro/fotodb/20170929 )

Potrivit MapN, au participat, din partea Parlamentului României, senatorul Titus Corlăţean şi deputatul Bogdan-Ionel Rodeanu, precum şi reprezentanţi ai Secretariatului General al Guvernului şi ai Ministerului Afacerilor Externe. Serviciul religios a fost oficiat de un preot militar român.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: