ROMÂNIA BREAKING NEWS

RUȘINE! Dormiți în pace dragi Eroi? 345 soldați români căzuți pentru Țară la Stalingrad, reînhumați în cutii de carton asemeni celor de pantofi și fără tricolor!

RUȘINE! Dormiți în pace dragi Eroi? 345 soldați români căzuți pentru Țară la Stalingrad, reînhumați în cutii de carton asemeni celor de pantofi și fără tricolor!

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cimitirul Militar românesc de la Rossoşka, în apropiere de Volgograd (fostul Stalingrad ), a avut loc o ceremonie de reînhumare a rămăşiţelor a 345 de militari români decedaţi în luptele dintre anii 1942-1943.

Extrem de revoltător este că osemintele acelor 345 de militari români căzuţi în luptele de la Stalingrad au fost îngropate în simple cutii de carton ce seamănă izbitor cu cele pentru depozitarea pantofilor. În plus după cum se poate observa din imagini nici banda tricoloră nu a ajuns pentru toate cutiile. Aceasta a fost păstrată doar pentru acele (mai puține) care au fost în prim planul procesiunii și fotografiate de oficiali.

Grosul cutiilor de carton fara tricolor… Dormiți în pace dragi Eroi?

Potrivit  surselor din MApN, toate formalitățile au fost executate de Guvernul României, prin MAPN, cei de aici negăsind fonduri pentru organizarea unei ceremonie decente. Mai mult, MAPN s-a și „lăudat” pe site cu poze de la acest eveniment, care reprezintă un moment rușinos pentru armata română (vedeti foto aici http://www.mapn.ro/fotodb/20170929 )

Potrivit MapN, au participat, din partea Parlamentului României, senatorul Titus Corlăţean şi deputatul Bogdan-Ionel Rodeanu, precum şi reprezentanţi ai Secretariatului General al Guvernului şi ai Ministerului Afacerilor Externe. Serviciul religios a fost oficiat de un preot militar român.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: