ROMÂNIA BREAKING NEWS

Renato Usatîi …„puterea e în adevăr?” / Puterea-i în FSB !!!

Moldova a fost cutremurată astăzi de interceptarea scandaloasă în care Renato Usatîi recunoaște că „este astăzi prizonier la Moscova” și dacă pierde „businessul din Rusia, rămâne ca un prost”.

Cine încă nu a văzut interceptarea, o poate vedea –

Tot astăzi, s-au desfășurat percheziții în peste 15 locații în care s-a descoperit: TROTIL, ARUNCĂTOARE DE GRENADĂ, MUNIȚII, BANI ȘI PLANURILE MAI MULTOR CLĂDIRI DE STAT.

Sper că cei care nu credeau că Moldova este teritoriul pregătit pentru RĂZBOI să fie înțelepți măcar în al 13-e ceas!

Între timp, Grișa Petrenko a fugit de pe 22 noiembrie la Moscova, de unde nu a mai revenit.

Iată că a început sfârșitul carierei politice a lui Renato, iar pe lângă el și a lui: Petrenko, Petkov, Dodon și nu în ultimul rând – a lui Mark Tkaciuc!

Mă bucur că în sfârșit SIS-ul, Procuratura și MAI au avut co…ie  să spună lucrurilor pe nume, dar mai ales să ACȚIONEZE!

Puterea e în adevăr! Și dacă astăzi lumea a aflat că Renato este „prizonier la Moscova”, sperăm că după 30 noiembrie Moldova nu va deveni „prizonier al Moscovei”!

Moldova, înainte în Europa!

Sursa: vox.publika.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.