ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova – 5 iulie 2015. Marea Adunare Națională – (Re)scriem, (re)facem, (re)UNIM! Subiectul alegerilor a trecut, și anunțăm deschis pe cel al (re)Unirii cu România!

R. Moldova – 5 iulie 2015. Marea Adunare Națională – (Re)scriem, (re)facem, (re)UNIM!  Subiectul alegerilor a trecut, și anunțăm deschis pe cel al (re)Unirii cu România!

Actualizare 6 iulie 2015 ora 00: 45 / Titlurile legate de manifestaia din  PMAN – Chișinău

Actualizare 5 iulie ora 12:00

Deschide.md citat de romaniabreakingnews.ro: Organizatorii Marii Adunări Naționale în susținerea unirii cu România, care va începe astăzi la 14.00 în centrul Capitalei, au anunțat că, de la 13:00, în PMAN, maestrul Tudor Ungureanu și ansamblul Ștefan-Vodă, alături de alți purtători ai folclorului românesc, vor prefața evenimentul cu un concert extraordinar.

Totodată, autorii evenimentului precizează că unicul drapel acceptat la eveniment este Tricolorul.
„Marea Adunare Națională este o adunare a tuturor cetățenilor Republicii ‪#‎Moldova‬, indiferent de ideologie și preferințe politice. Ne bucură apelurile diferitelor partide politice care au îndemnat cetățenii să iasă în piață duminica și le mulțumim pentru încredere. În același timp, rugăm respectuos toți participanții să nu afișeze drapele de partid sau alte însemne distinctive de partid”, scrie Constantin Codreanu, reprezentant BUN, citat de Adevărul.ro.

Subiectul alegerilor locale în Republica Moldova se declară închis și anunțăm deschis pe cel al (re)Unirii cu România. Cel mai important eveniment în acest sens, va avea loc în data de 5 iulie, 2015 în Piața Marii Adunări Naționale.

Potrivit organizatorilor, toți cei care gândesc și construiesc în spirit unionist, sunt așteptați pe 5 iulie, în această duminică în Piața Marii Adunări Naționale pentru a rescrie istorie și pentru a lupta umăr la umăr într-u apropierea definitivă de patria-mamă, România.

Pentru că oamenii nu mai pot suporta regimul existent și înțeleg că singura soluție pentru a depăși situația în care ne aflăm este Unirea cu România. Drept dovadă, în ultimele luni în Chișinău au ieșit zeci de mii de persoane și au cerut UNIREA.

Organizatorii evenimentului de duminică (,, Tinerii Moldovei”, ,,Acțiunea-2012″), se arată încrezători și hotărâți să lupte până la capăt, alături de fiecare dintre cetățenii acestei țări.

Ei spun că a fost un început bun însă ceea ce urmează să se întâmple în această vară ,,va fi și mai BUN pentru viitorul nostru. Haideți să mobilizăm toți chișinăuienii și toți locuitorii satelor și orașelor, cu mic, cu mare. Toți elevii, studenții, oamenii de afaceri, agricultorii, intelectualii trebuie să fie prezenți pentru a vota Unirea cu România, așa cum s-a votat limba română, suveranitatea și independența în perioada formării Republicii Moldova și începutului desprinderii ei de Moscova”. Au conchis aceștia.

  • Cum poți promova Unirea? Cum te mobilizezi pe tine și pe cei din jurul tău? Precum și toate celelalte informații despre evenimentul din 5 iulie, le găsești dacă accesezi această pagină cu informații:

https://www.facebook.com/events/449703591846064/

Pentru România Breaking News – RBN Press – autor Irina Staver / hunterofvotes.tv

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: