ROMÂNIA BREAKING NEWS

Băsescu propune ȘAH MAT Rusiei! Unirea R. Moldova cu România!

Băsescu propune ȘAH MAT Rusiei! Unirea R. Moldova cu România!

Ex-președintele Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul unui eveniment politic al PMP, că Rusia se opune extinderii teritoriale a Uniunii Europene, dar România ar putea să dea șah Kremlinului prin unirea țării noastre cu Republica Moldova.      

Băsescu a subliniat că unirea cu Chișinăul ar trebui să reprezinte obiectivul PMP.

Acesta a spus că „după evenimentele din Ucraina, UE nu e pregătită pentru noi extinderi către est și s-a văzut că Federația Rusă nu e pregatită să accepte extinderea UE dincolo de frontierele actuale. Și atunci noi, romanii, PMP, românii din Republica Moldova trebuie să înțeleagă că singurul drum european al Republicii Moldova este direcția București. Dar astăzi eu, fost președinte al României de zece ani, privesc cu drag la frontiera de est”.

Băsescu a susținut că refacerea României nu este o utopie. 

„Uitați-vă la tinerii care sunt azi în piață. Cer unire cu România. Tinerii pe stradă îți spun să ne unim. Și să știți că și generația celor care au fost în România este o generație care susține unirea. Cei rusificați încă nu sunt convinși, dar le place să circule cu cetățenie română. Lucrurile se mișcă, este momentul sa le și împingem în direcția în care trebuie să meargă”, a conchis fostul șef al statului.

Sursa: paginaderusia.ro prin romaniabreakingnews.ro

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: