ROMÂNIA BREAKING NEWS

O CARTE ÎN IZOLARE…

O CARTE ÎN IZOLARE…

O carte despre Bucovina – Geopolitica Bucovinei -, poate paradoxal, sau ironia soartei, o carte despre destinul dramatic al provinciei de suflet a României, care a apărut într-un moment la fel de dramatic al Bucovinei noastre și deopotriva și celeilalte, oblasti Cernovțî, lovite nu numai de un virus mondial, ci, mai grav, de virușii interni ai incompetenței și iresponsabilității, aflate sub masca politicilor democratice a grijii față de om, față de … români”! Că, deh,  … dă mai bine, la mainstream!

Cartea a ieșit de sub tipar, pe 20 martie a.c., la Sibiu, și cu oareșcari dificultăți a ajuns pe 23 martie la București – când se instalase ,,starea de urgență” -, prin efortul demn de laudă al editorului și al unui bun mărginean, ce și-a asumat această ,,datorie de suflet”, de-a aduce cartea, autorului, sfidând zelul cerberilor unui regim abulic, deja, depășit de situație.

Un fel ,,Badea Cârțan story”, de secol XXI, pe sub nasul virușilor și al vigilenței autorităților.

De ce ,,o carte în izolare”?! ….

Simplu, deoarece, această carte, care trebuia lansată cu prilejul unui eveniment de importanță istorică, pentru mulți dintre noi, deocamdată, se află, încă, sub biroul autorului, în așteptarea momentului când se vor deschide librăriile și va putea fi pusă la dispoziția celor care mai vibrează, uneori, nu numai la celebrul refren ,,Bucovină plai cu flori”, …

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: