ROMÂNIA BREAKING NEWS

„LECȚIA NAȚIONALĂ DE PATRIOTISM” s-a mutat în stradă! …vă așteptăm dragi români, la Universitate la „fântână”

„LECȚIA NAȚIONALĂ DE PATRIOTISM” s-a mutat în stradă! …vă așteptăm dragi români, la Universitate la „fântână”

Pe 19.06.2015, scriitorul Laurian Stănchescu a luat aprobarea Comisiei Primăriei Generale a Capitalei, pentru manifestațiile intitulate „ONOR LA TRICOLOR” și „ONOR EROILOR NEAMULUI”, lecții publice de patriotism, despre cum se onorează Națiunea Română. Participanți voluntari face de gardă la Tricolor, având în mâini chipurile voievozilor și cărturarilor români, iar cântecele naționale vor răsuna. Se vor aprinde lumânări și se vor forma cercuri umane în mișcare în jurul Tricolorului.

Manifestațiile „ONOR LA TRICOLOR” și „ONOR EROILOR NEAMULUI” se vor desfășura în zilele de 22, 23 și 24 iunie, între orele 18,00 – 22,00, la arteziana de la Universitate.

Astfel, „LECȚIA NAȚIONALĂ DE PATRIOTISM” care , până acum s-a desfășurat la postul de televiziune Estrada Tv, s-a mutat în stradă!

Sursa: certitudinea.ro prin romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: