ROMÂNIA BREAKING NEWS

Statul Islamic revendică ATENTATELE de la Paris! Al-Hayat, agenția rețelei teroriste Stat Islamic: „Atentatele comise la Paris sunt un miracol”

Statul Islamic revendică ATENTATELE de la Paris! Al-Hayat, agenția rețelei teroriste Stat Islamic: „Atentatele comise la Paris sunt un miracol”

Rețeaua teroristă sunnită Stat Islamic, activă în principal în Siria și Irak, a revendicat atentatele de la Paris

„Atentatele comise la Paris sunt un miracol”, a titrat Centrul media Al-Hayat, o agenție de propagandă a rețelei teroriste Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Siria / Stat Islamic în Irak și Levant), revendicând atacurile teroriste de la Paris.

Centrul de propagandă teroristă a anunțat că va difuza în scurt timp o înregistrare video

Autoritățile franceze au centralizat 128 de morți în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanț provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

Vezi filmul cronologic al atentatelor din Paris realizat în timp real de România Breaking News

aici:

Explozii și incidente armate în centrul Parisului! Morți și răniți! Președintele François Hollande evacuat de serviciile de securitate

 Publicat de Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: