ROMÂNIA BREAKING NEWS

Intervenția militară a Rusiei în Ucraina cerută de un deputatat al consiliului municipal din Sevastopol, Serghei Smolianinov și de un deputat al Radei Supreme din partea Partidului Regiunilor, Oleg Țariov !

armata_rusaDeputatul consiliului municipal din Sevastopol, Serghei Smolianinov, a cerut intervenția trupelor rusești în Ucraina. Apelul a fost trimis direct președintelui de la Moscova, Vladimir Putin.
Declarația deputatului a fost plasată pe site-ul ForPost din Sevastopol și a fost preluată de obozrevatel.com.

Smolianinov a declarat că în Ucraina „serviciile secrete occidentale și agenții lor au inițiat o tentativă de a răsturna guvernul legitim, au organizat dezordini în masă, mitinguri plătite și atacuri informaționale în mass-media prin intermediul internetului, toate acestea fiind finanțate de SUA”.

Tocmai de aceea, oficialul ucrainean a solicitat președintelui Rusiei să furnizeze ajutor militar și alte forme de asistență „pentru a proteja suveranitatea țării, populația rusă din Crimeea și din alte regiuni din Ucraina”.
„Vă rugăm să coordonați cu guvernul Ucrainei introducerea pe teritoriul țării a forțelor armate ale Federației Ruse, pentru apărarea necesară împotriva armatei SUA și agresorilor NATO”,a adăugat deputatul.

Deputatul Serghei Smolianinov este membru al Partidului Regiunilor, care se află la guvernare în Ucraina.

„Războiul, care acum se duce în Ucraina, este un război cu Rusia pe teritoriul Ucrainei”, a declarat deputatul Radei Supreme din partea Partidului Regiunilor, Oleg Țariov.

„Îndemn Rusia să nu pretindă că problema nu există. Rusia de douăzeci de ani nu s-a ocupat de Ucraina. În  tot acest timp, Ucraina a fost în centrul atenției pentru alte state. O rețea vastă de organizații neguvernamentale, jurnaliști și activiști pro-occidentali influențează serios situația din țară. De aceea, astăzi, la ordinul SUA și a Uniunii Europene ar putea începe din nou protestele. Totodată, dacă vine ordinul specific, protestul va înceta”, a declarat politicianul pentru un post de radio și preluat de regnum.ru

În opinia sa, Rusia ar trebui să adopte o atitudine proactivă în raport cu ceea ce se întâmplă acum în Ucraina.

Surse:  regnum.ru, obozrevatel.com, ForPost, Antena3.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.