ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ambasada rusă din Siria a fost lovită de obuze! Confirmă RIA Novosti, preluata de EFE și un fotoreporter France Presse

Ambasada rusă din Siria a fost lovită de obuze! Confirmă RIA Novosti, preluata de EFE și un fotoreporter France Presse

Marți 13 octombrie 2015, la Damsc, în fața Ambasadei Rusiei în timpul manifestației de susținere pentru această țară, pentru  sprijinul aerian dat forțelor regimului președintelui Bashar al-Assad împotriva rebelilor, două obuze au lovit în plin Ambasada Rusiei, creând o adevărată panică printre cei 300 de oameni adunați pentru manifestația de mulțumire pentru intervenția în Siria, relatează AFP citat de romaniabreakingnews.ro. Informația a fost confirmată de un fotoreporter France Presse prezent la fața locului (foto France Press)

Agenția RIA Novosti, preluată de EFE, a transmis aceeași informație, citând ca surse funcționari din Ambasada rusă din capitala Siriei care au menționat că nu există victime. EFE scrie că la sfârșitul lui septembrie Ambasada Rusiei la Damasc a mai fost ținta unui atac cu obuze.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: