ROMÂNIA BREAKING NEWS

Jirinovski: Rusia granita comuna cu Romania! Transnistria la Rusia și Basarabia și Bucovina la România!

Vladimir JirinovskiLiderul ultranationalist din Rusia, Vladimir Jirinovski, a afirmat luni ca singura solutie pentru ca Ucraina sa “se linisteasca” este cedarea teritoriilor straine pe care le-a obtinut aceasta de la Polonia, Ungaria si Romania.

„Aceste doua parti ale Ucrainei, de Est si de Vest, sunt total incompatibile. Nu poate niciun fel de internationalism sa ajute in acesta situatie. Vestul Ucrainei, care face acum cea mai mare galagie, am fost nevoiti sa-l luam de la Polonia pentru ca armata hitlerista sa ramana cat mai departe. Transcarpatia am luat-o de la unguri din acelasi motiv. Iar Bucovina si Basarabia am luat-o in 1939. Daca nu era Hitler, nu atingeam aceste pamanturi”

-a declarat Jirinovski in cadrul unei emisiuni televizate. Jirinovski spune ca daca teritoriile din vestul Ucrainei ar fi intoarse, centrul ar fi mai „cuminte”. „Ce propun eu? Sa ia Polonia regiunea care ii apartine, Ungaria sa ia Transcarpatia, mai ales ca majoritatea locuitorilor de acolo vorbesc limba maghiara. in Basarabia si Bucovina majoritatea locuitorilor sunt vorbitori de romana. Romania viseaza demult sa le ia inapoi. Sunt trei tari membre NATO. Transnistria – sa revina la noi, e pamant rusesc. Doar atunci Ucraina se va linisti”, a adaugat acesta.

Sursa:karadeniz-press.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.