ROMÂNIA BREAKING NEWS

UN VEAC DE LA MAREA UNIRE – Prinţul Barbu Ştirbei, eminenţa cenuşie a primei jumătăţi de secol XX românesc, cinematografia de război și Ambasador Ion M. Anghel, părintele dreptului consular şi diplomatic românesc

UN VEAC DE LA MAREA UNIRE – Prinţul Barbu Ştirbei, eminenţa cenuşie a primei jumătăţi de secol XX românesc, cinematografia de război și Ambasador Ion M. Anghel, părintele dreptului consular şi diplomatic românesc

Actuala ediţie a emisiunii „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” conţine evocarea personalităţii prinţului Barbu Ştirbei, eminenţa cenuşie a primei jumătăţi de secol XX românesc de al cărui nume sunt legate decizia de intrare a României în Războiul de Întregire Naţională de partea Antantei şi reforma agrară a regelui Ferdinand, un documentar intitulat „Generalul Cinema” despre cinematografia de război şi un dialog esenţial cu Dl Ambasador Ion M. Anghel, părintele dreptului consular şi diplomatic românesc despre profilul diplomatului de succes, despre culisele negocierilor diplomatice, despre culisele semnării tratatului cu Ucraina şi alte subiecte.

Vizionare plăcută:

Precedentele episoade ale emisiunii „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, realizate de Dr. Alba Catrinel POPESCU:

(4)Personalitatea G-ral. Ioan Emanoil Florescu, despre mercenari versus militari, patriotism și profilul psihologic al ofiţerului de informaţii cu G-ral. Gheorghe Savu, de Ziua Armatei Române în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

(3) Inocenţiu Micu Klein, întemeietorul gândirii politice românești moderne, tradiție și identitate națională în partea a III-a a emisiunii „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: