ROMÂNIA BREAKING NEWS

Emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” continuă cu Academicianul Victor Spinei despre nevoia educației în scop identitar, cu Ciprian Porumbescu și cu „Mărăști o promisiune onorata”

Emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” continuă cu Academicianul Victor Spinei despre nevoia educației în scop identitar, cu Ciprian Porumbescu și cu „Mărăști o promisiune onorata”

Celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1918, continuă cu un nou episod al emisiunii de televiziune UN VEAC DE LA MAREA UNIRE, realizată de Dr. Alba Catrinel POPESCU și difuzată pe canalul de televiziune 6TV. În acest al II-lea episod înregistrat și prezentat de romaniabreakingews.ro, emisiunea se centrează pe evocarea personalității lui Ciprian Porumbescu, compozitorul și patriotul, născut la data de 14 octombrie 1853.  Tot în cadrul acestui episod este prezentat prima parte a filmului „Mărăști – o promisiune onorata” și un interviu cu Dl. Academician Victor Spinei, despre istorie si nevoia educatiei în scop identitar.

Vizionare plăcută…

Urmăriți și :

Video: Despre Patriotism și Idee Națională, Mihail Kogălniceanu și mareșalul Constantin Prezan, în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: