ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Despre Patriotism și Idee Națională, Mihail Kogălniceanu și mareșalul Constantin Prezan, în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

Video: Despre Patriotism și Idee Națională, Mihail Kogălniceanu și mareșalul Constantin Prezan, în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

În perspectiva celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, o nouă emisiune de televiziune sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, își propune să-şi facă loc în audiovizualul românesc, pentru a aduce în atenția publicului, personalitățile, momentele și simbolurile care au stat la temelia realizării Marii Uniri de la Alba Iulia. Emisiunea este realizată de Dr. Alba Catrinel POPESCU și difuzată pe canalul de televiziune 6TV din București.

În acest prim episod înregistrat și prezentat de romaniabreakingews.ro, sunt prezentate personalităţile lui Mihail Kogălniceanu și mareșalului Constantin Prezan, un interviu despre patriotism şi idee naţională cu Dl. Academician Răzvan Teodorescu, un interviu despre Bibliotecă Academiei Române cu Dl. Academician Florin Filip şi prezentarea expoziţiei „Tezaur de cunoaştere” împreună cu Dna. Bibliograf Oana Dimitriu.

Vizionare plăcută…

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: