ROMÂNIA BREAKING NEWS

Personalitatea G-ral. Ioan Emanoil Florescu, despre mercenari versus militari, patriotism și profilul psihologic al ofiţerului de informaţii cu G-ral. Gheorghe Savu, de Ziua Armatei Române în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

Personalitatea G-ral. Ioan Emanoil Florescu, despre mercenari versus militari, patriotism și profilul psihologic al ofiţerului de informaţii cu G-ral. Gheorghe Savu, de Ziua Armatei Române în emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

Emisiunea „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” realizată de Dr. Alba Catrinel POPESCU, ajunsă la al IV-lea episod, este dedicată Zilei Armatei Române.

„În rubrica „Restituiri” realizată cu sprijinul Arhivelor Militare Naţionale Române este evocată personalitatea generalului Ioan Emanoil Florescu iar, în rubrica „Pagini de istorie militară” realizată cu sprijinul Serviciului Cinematografic al Armatei este prezentat documentarul intitulat „Profesioniştii” despre principalele categorii de forţe cum erau ele în anul intrării noastre în NATO.

Invitatul „Dialogurilor Esenţiale„, este Dl General Gheorghe Savu, fost Director general al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării şi Reprezentant al României la NATO şi UE. Domnia sa ne-a vorbit despre mercenari versus militari, despre patriotism, profilul psihologic al ofiţerului de informaţii precum şi despre alte subiecte interesante.”

Realizator Dr. Alba Catrinel POPESCU

Video  „Profesioniştii” despre principalele categorii de forţe cum erau ele în anul intrării noastre în NATO.

Video  despre mercenari versus militari, despre patriotism, profilul psihologic al ofiţerului de informaţii precum şi despre alte subiecte interesante cu Dl General Gheorghe Savu

Episoadele precedente ale emisiunii Un Veac de la Marea Unire

(3) Inocenţiu Micu Klein, întemeietorul gândirii politice românești moderne, tradiție și identitate națională în partea a III-a a emisiunii „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: