ROMÂNIA BREAKING NEWS

Se modifică sistemului de apărare antirachetă, din România, ca urmarea testelor balistice nord-coreene

Se modifică sistemului de apărare antirachetă, din România, ca urmarea testelor balistice nord-coreene

Alianţa Nord Atlantică ia în calcul modificarea sistemului său de apărare antirachetă, parţial operaţional prin baza din România, având în vedere raza de acţiune şi precizia sporită a rachetelor nord-coreene testate recent, a declarat vineri, pentru AFP, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

„Experţii nostr lucrează asupra tehnologiei, asupra modalităţii de îmbunătăţire a sistemelor noastre”, a precizat Stoltenberg, fără a oferi alte amănunte.

Întrebat săptămâna trecută într-un interviu pentru HotNews.ro dacă Alianţa ia în calcul modificări ale sistemului antirachetă, Stoltenberg a evitat un răspuns clar, spunând că „nu poate da detalii operaţionale”. În acest interviu, Stoltenberg a avertizat vineri că o intervenţie militară în Coreea de Nord ar avea „consecinţe devastatoare”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: