ROMÂNIA BREAKING NEWS

PNL la Cotroceni: „formarea unui guvern de centru-dreapta cu posibili parteneri USR PLUS, UDMR şi minorităţi naţionale (…) fără PSD”

PNL la Cotroceni: „formarea unui guvern de centru-dreapta cu posibili parteneri USR PLUS, UDMR şi minorităţi naţionale (…) fără PSD”

Ludovic Orban – președintele PNL, a declrata presei la ieșrea de la consultările cu preşedintelui Klaus Iohannis  privind formarea noului guvern, că „poziţia de principiu a PNL” este formarea unui guvern de centru-dreapta cu posibili parteneri USR PLUS, UDMR şi minorităţi naţionale.

„I-am prezentat preşedintelui poziţia de principiu a PNL. PNL rămâne dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru dreapta. I-am prezentat preşedintelui mandatul acordat de BPN şi anume – formarea unui guvern de centru dreapta, cu posibili parteneri, USR PLUS, UDMR şi minorităţi naţionale, un program de guvernare. De asemenea, i-am prezentat preşedintelui că propunerea noastră e Florin Cîţu şi cealaltă componentă a mandatului – preşedinţia Camerei Deputaţilor”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Președintele PNL a precizează că l-a informat pe Klaus Iohannis despre evoluţia discuţiilor de până în prezent şi despre dorinţa de a continua negocierile.

Întrebat despre propunerea social-democraţilor referitoare la un guvern de uniune naţională, condus de Alexandru Rafila, Orban afirmă: „Nu suntem de acord cu niciun fel de participare a PSD la guvernare”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: