ROMÂNIA BREAKING NEWS

Renato Usatîi, liderul opoziției pro-ruse din Republica Moldova, vede în succesul lui Băsescu, semnul iminent al colapsului statalității moldovenești

Renato Usatîi, llider al opoziției pro-ruse din Republica Moldova, în prezent primar al municipiului Bălți, cunoscut ca apropiat al cercurilor de putere din preajma Kremlinului și al serviciilor speciale ruse, care au stat în spatele ascensiunii finaciare și politice a acestuia, a comentat recent pe contul personal de facebook  despre întâlnirea fostului preşedinte al României Traian Băsescu cu jurnaliştii ruşi, la Chişinău.  

Pornind de la situația politică din Republicia Moldova, pe care Renato Usatîi a caracterizat-o la moment în termeni de politică eşuată a regimului de guvernare, vede în rating-ul de succes al lui Băsescu în Republica Moldova alături de ratingul lui Vladimir Putin, faptul că moldovenii au încredere doar în liderii străini, neautohtoni, ceea ce este un semn al colapsului iminent al statalității (Republicii Moldova n.r.)

„Ex-preşedintele României a încercat să arate mai galant, mai inteligent şi mai cosmopolit decât toți guvernanții la laolaltă, din ultimii zece ani. Şi i-a reuşit asta. Guvernanţii au făcut totul pentru ca ratingurile de încredere în ţara noastră să fie conduse de lideri străini. Unora le place Putin, întîlnirile cu care este unica resursă de popularitate pentru Dodon, altora – Băsescu, fostul preşedinte al României. Autorităţile Moldovei nu plac nimănui. Încă un indiciu al colapsului iminent al statalităţii”, a scris Renato Usatîi.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: