ROMÂNIA BREAKING NEWS

Lupul VORONIN "a năpârlit", si-ar fi schimbat blana si ar vrea o orientare chipurile – pro romanesca ?

vladimir_voronin_reuAnumite surse din R.Moldova au dat ca sigur faptul ca Vladimir Voronin si-ar fi schimbat viziunea politica, viziune pe care si-ar fi expus-o intr-una din sedintele PCRM ce ar fi avut loc cu usile inchise.
Astfel Voronin analizand istoria de doua decenii a R.Moldova, a concluzionat in mod surprinzator ca statalitatea si independenta sunt o fictiune, iar Rusia nu este o solutie viabila si ca doar o orientare consecventa spre Romania va asigura stabilitatea si prosperitatea cetatenilor moldoveni. Acest subiect urmand a fi dezbatut in plenara largita care va avea loc la data de 1 aprilie.
De o fi una de o fi alta, Voronin seamana mult cu lupul a carui blana i s-a schimbat. Ramane sa ne convingem daca intradevar numai blana…
Problema este ca unii cetateni ai R. Moldova care sunt pro unionisti ar putea uita proverbul romanesc, iar la alegerile parlamentare care bat la usa sa il crediteze pe Voronin cu voturile lor.
Timpul va demonstra daca proverbul romanesc se aplica sau a fost anulat de vectori si interese care s-au pus in miscare din anumite directii importante in plan geostrategic directii ce pot misca si ghida in voie lideri, partide, tari si popoare.
Sau poate nu !

Dorian Theodor

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: