ROMÂNIA BREAKING NEWS

Iată documentele pe care trebuie să le aveți asupra Dvs. dacă vă deplasați în afara locuinței

Iată documentele pe care trebuie să le aveți asupra Dvs. dacă vă deplasați în afara locuinței

Ordonanța militară adoptată sâmbătă, 21 martie 2020, interzice persoanelor să se deplaseze în afara locuinței fără o declarație de răspundere asupra lor. Persoanele care vor să iasă din casă o pot face doar din motive întemeiate, care se regăsesc în ordonanța militară. Măsura intră în vigoare începând de duminică seară, 22 martie 2020.

Iată un draft al documentelor pentru persoane fizice și adeverință de la angajator, pentru deplasarea în afara locuinței.

Download the PDF file .

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: