ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video! Jurnalist polonez agresat la televiziunea rusă pentru că a apreciat România! „aș vrea să felicit România pentru victoria sa (…) salariul în România e mai mare decât în Rusia” A urmat un haos în studioul rusesc!

Video! Jurnalist polonez agresat la televiziunea rusă pentru că a apreciat România! „aș vrea să felicit România pentru victoria sa (…) salariul în România e mai mare decât în Rusia” A urmat un haos în studioul rusesc!

tomasz-maciejczuk-agresat-tv-rusia-pentru-ca-a-ladat-romania

Jurnalistul polonez Tomasz Maciejczuk aflat în calitate de invitat la un talk-show la o televiziune din Rusia (TV Țentr), fost lovit în timpul desfășurării emisiunii „Votul corect”, deoarece a avut curajul de a aduce în discuție ca argument în disputa iscată pe marginea subiectului emisiunii, diferența dintre salariului mediu din Rusia și cel din România, ca un statut suerior față de Rusia. 

Video Facebook Romanian Breaking News RBN  Press – Jurnalist polonez agresat la televiziunea rusa pentru ca a laudat Romania

Discuțiile din cadrul emisiunii din 22 noiembrie 2016, au luat o turnură violentă datorită subiectului și argumentelor pro și contra „salariile mici din Rusia”. Jurnalistul polonez Tomasz Maciejzuk a susținut că  la acest capitol, țările est-europene stau mult mai bine decât Rusia, dând exemplul României.

„Dacă vorbim despre bani, aș vrea să felicit România pentru victoria sa. Și știți de ce? Pentru că, la ora actuală, salariul mediu în România e mai mare decât în Rusia. Și e mai mare și în Letonia”, a afirmat jurnalistul polonez Tomasz Maciejczuk

Fostul parlamentar ucrainean prorus Ihor Markov, aflat și el ca invitat al emisiunii l-a întrebat despre situația din Ucraina, iar Maciejczuk i-a replicat că „ucrainenii vor să ducă o viață normală, nu să traiască în rahat, ca rușii”.

Exact în acel moment, Roman Babaian, moderatorul emisiunii,  a reacționat violent și pur și simplu l-a lovit peste față cu hârtiile pe Maciejczuk, strigând la el „Voi sunteți cei care trăiți în rahat”.

Ce a urmat este demn de un film de acțiune, îmbrânceli și haos în platoul de televiziune. Moderatorul emisiunii -Babaian și ceilalți invitați încercând să-l scoată din platou pe jurnalistul polonez care a avut „neobrăzarea” să strice imaginea Rusiei.

Jurnalistul polonez a opus rezistență, aducând în discuție inclusiv informațiile mincinoase și scandaloase pe care le propagă rușii despre polonezi sau locuitorii țărilor baltice.  În urma incidentul conducerea televiziunii a decis anularea deifuzării emisiunii.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: