ROMÂNIA BREAKING NEWS

Harta reîmpărțirii Ucrainei în „viziunea polonezilor”, publicată de agenția rusă de presă Regnum

Agenția rusă de știri, Regnum, a dat publicității o hartă a reîmpărțirii teritoriului aflat în componența statului ucrainean, care ar circula pe rețelele de socializare din Polonia.

În imaginea de mai jos se vede cum părți de teritoriu ce au facut parte din Polonia, România și Cehoslovacia ar trece înapoi în componența Poloniei respectiv a României, dar si părți care nu au intrat în componența acestora vreodată. Trebuie specificat însă ca nu a fost publicată efectiv pe site-ul agenției de presă ci doar pe pagina de facebook a agenției Regnum, cu titlul de „unul dintre cele mai populare subiecte discutate astăzi pe facebook în Polonia” fără să  precizeze și sursele chiar facebook, pe care ar circula sau alte amănunte. Cert este că publicarea acestei hărți cu siguranță nu reprezintă o viziune rusească asupra împărțirii Ucrainei, nici poloneză, ci este pur și simplu încă o mostră de „acțiune specifică” de amețit opinia publică din țările așa zis dușmane (Polonia, România, etc) și de a asmuți și resuscita sentimentele propriilor cetățeni și etnici pentru a cere intervenția militară rusească.

Menționăm ca deja și pe rețelele de socializare din România imaginea publicată de Regnum a început sa facă senzație.

Ca să nu rămânem totuși „amețiți”, redacția R. B.N. Press amintește că:

Nave militare rusești au ajuns în coasta ucraineană a peninsulei Crimeea și debarcă soldați în vedera unei intervenții! Populația rusofonă din Sevastopol a ars steagul ucrainean și solicită ajutorul lui Putin!

Semnal de Alarmă! Avertismentul Ex-președintelui Georgiei, Mihail Saakașvili: prin acțiuni militare Rusia va separa Crimeea de Ucraina și mai apoi va încerca un „coridor” prin regiunile de sud ale Ucrainei – Nikolaev și Odesa, spre regiunea transnistreană a Republicii Moldova!

Imaginea publicată de Regnum:

Reimpartirea_Ucrainei_Facebook_Polonia_Regnum

Calea de acces către sursă   –  Regnum/facebook.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.