ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victorie dramatică și de poveste! CSM București a câștigat finala Ligii Campionilor la Handbal! Este cea mai mare performanță a echipelor feminine din România

Victorie dramatică și de poveste! CSM București a câștigat finala Ligii Campionilor la Handbal! Este cea mai mare performanță a echipelor feminine din România

O victorie de mare însemnătate nu numai pentru hanbalul feminin ci pentru tot sportul românesc.

Fetele lui Kim Rasmussen aduc primul trofeu din istorie în noul format! CSM București – Gyor 29-26. Finala s-a decis la loviturile de la șapte metri

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (5)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (3)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (2)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (1)

CSM București – Gyor 25-25 (4-1 la loviturile de la șapte metri)

 Istoria unei reușite de excepție așa cum a fost prezentată pe prosport.ro

 20:58:  La prima participare, CSM București a câștigat trofeul Ligii Campionilor în noul format!!! Fetele lui Kim Rasmussen s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-1, și aduc primul trofeu de istorie la București! Finala s-a decis la loviturile de la șapte metri, când Pessoa a apărat două execuții ale maghiarelor! Combinația de jucătoare nordice, sud-americane și din România a adus în sfârșit rezultate. De aproximativ o lună, echipa a găsit ”cheița” unui joc deschizător de rezultate extraordinare, astfel că CSM București a ajuns în punctul pentru care a fost gândit acest proiect în urmă cu 2 ani, finala Ligii Campionilor.


 20:45: Gullden înscrie prima lovitură de la șapte metri! Kovacsics, egalează!


 20:41: Șapte metri pentru CSM! Gullden duce meciul la loviturile de la șapte metri! Meci de infarct în finala Ligii Campionilor de la Budapesta!


 20:32: Gyorul s-a distanțat din nou la două goluri! Amorim și Knedlikova au marcat pentru echipa lui Martin Ambrosio. Iulia Curea a ratat șansa unui gol în ultima secunda a primei repriză de prelungiri! A început a doua repriză.


 20:26: A început prima repriză de prelungiri!


 20:19: Torstenson a egalat cu două secunde înaintea finalului!!! Am intrat în prelungiri după un final dramatic!


 20:17: Anita Gorbicz aduce Gyorul în avantaj! Mai sunt doar 15 secunde! CSM-ul are atacul la ultima fază a meciului!


 20:14 Au mai rămas doar trei minute. CSM București este la un pas de o performanță istorică! Pessoa, două intervenții salvatoare în ultimul minut! Gullden și Grubisic, cele mai bune jucătoare de pe teren!


 20:05: Mai sunt doar zece minute până la finalul partidei!


 20:02: Jelena Grubisic este din nou la înălțime pentru CSM! După ce în meciul cu Vardar Skopje a primit doar un gol în 10 minute, croata are din nou câteva intervenții salvatoare!


19:54: Antrenorul Kim Rasmussen a cerut timp de odihnă pentru a le da indicații fetelor sale. Presiunea tribunei se accentuează pe măsură ce trece timpul, iar maghiarele conduc la un gol. Ana Paula Rodrigues n-a mai reușit evoluția bună din meciul cu Vardar.


19:45: Cristina Vărzaru a ratat șansa unei desprinderi la trei goluri, iar acum maghiarele conduc  cu un gol avans. De la 14-12 s-a făcut 14-15.


19:40: A început repriza secundă! Fetele lui Rasmussen au avantaj de un gol!


19:26: Pauză la Budapesta! Handbalistele CSM-ului intră cu avantaj de un gol la pauza finalei Ligii. Isabelle Gullden a fost ce mai bună jucătoare a „tigroaicelor”: a marcat 8 din cele 13 goluri ale formației din București.


19:17: CSM-ul a revenit de la două goluri diferență în favoarea maghiarelor, dar până acum fetele lui Rasmussen nu au condus niciodată în această partidă. Gullden este cea mai bună jucătoare a „tigroaicelor”: a marcat 7 din cele 12 goluri ale CSM-ului.


 19:04: În acest moment, după cele cinci goluri marcate, Gullden a devenit golghetera Ligii Campionilor. Suedeza conduce clasamentul golgheterelor cu 98 de reușite.


18:57: Isabelle Gullden a marcat toate golurile CSM-ului. Suedeza avea nevoie, înaintea partidei, de cinci goluri pentru a deveni golghetera Ligii Campionilor.


18:52: În primele cinci minute ale partidei s-au marcat doar două goluri. Fetele lui Kim Rasmussen au avut un început bun de partidă.


18:45: A început marea finală a Ligii Campionilor.

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (4)

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: