ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victorie dramatică și de poveste! CSM București a câștigat finala Ligii Campionilor la Handbal! Este cea mai mare performanță a echipelor feminine din România

Victorie dramatică și de poveste! CSM București a câștigat finala Ligii Campionilor la Handbal! Este cea mai mare performanță a echipelor feminine din România

O victorie de mare însemnătate nu numai pentru hanbalul feminin ci pentru tot sportul românesc.

Fetele lui Kim Rasmussen aduc primul trofeu din istorie în noul format! CSM București – Gyor 29-26. Finala s-a decis la loviturile de la șapte metri

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (5)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (3)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (2)

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (1)

CSM București – Gyor 25-25 (4-1 la loviturile de la șapte metri)

 Istoria unei reușite de excepție așa cum a fost prezentată pe prosport.ro

 20:58:  La prima participare, CSM București a câștigat trofeul Ligii Campionilor în noul format!!! Fetele lui Kim Rasmussen s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-1, și aduc primul trofeu de istorie la București! Finala s-a decis la loviturile de la șapte metri, când Pessoa a apărat două execuții ale maghiarelor! Combinația de jucătoare nordice, sud-americane și din România a adus în sfârșit rezultate. De aproximativ o lună, echipa a găsit ”cheița” unui joc deschizător de rezultate extraordinare, astfel că CSM București a ajuns în punctul pentru care a fost gândit acest proiect în urmă cu 2 ani, finala Ligii Campionilor.


 20:45: Gullden înscrie prima lovitură de la șapte metri! Kovacsics, egalează!


 20:41: Șapte metri pentru CSM! Gullden duce meciul la loviturile de la șapte metri! Meci de infarct în finala Ligii Campionilor de la Budapesta!


 20:32: Gyorul s-a distanțat din nou la două goluri! Amorim și Knedlikova au marcat pentru echipa lui Martin Ambrosio. Iulia Curea a ratat șansa unui gol în ultima secunda a primei repriză de prelungiri! A început a doua repriză.


 20:26: A început prima repriză de prelungiri!


 20:19: Torstenson a egalat cu două secunde înaintea finalului!!! Am intrat în prelungiri după un final dramatic!


 20:17: Anita Gorbicz aduce Gyorul în avantaj! Mai sunt doar 15 secunde! CSM-ul are atacul la ultima fază a meciului!


 20:14 Au mai rămas doar trei minute. CSM București este la un pas de o performanță istorică! Pessoa, două intervenții salvatoare în ultimul minut! Gullden și Grubisic, cele mai bune jucătoare de pe teren!


 20:05: Mai sunt doar zece minute până la finalul partidei!


 20:02: Jelena Grubisic este din nou la înălțime pentru CSM! După ce în meciul cu Vardar Skopje a primit doar un gol în 10 minute, croata are din nou câteva intervenții salvatoare!


19:54: Antrenorul Kim Rasmussen a cerut timp de odihnă pentru a le da indicații fetelor sale. Presiunea tribunei se accentuează pe măsură ce trece timpul, iar maghiarele conduc la un gol. Ana Paula Rodrigues n-a mai reușit evoluția bună din meciul cu Vardar.


19:45: Cristina Vărzaru a ratat șansa unei desprinderi la trei goluri, iar acum maghiarele conduc  cu un gol avans. De la 14-12 s-a făcut 14-15.


19:40: A început repriza secundă! Fetele lui Rasmussen au avantaj de un gol!


19:26: Pauză la Budapesta! Handbalistele CSM-ului intră cu avantaj de un gol la pauza finalei Ligii. Isabelle Gullden a fost ce mai bună jucătoare a „tigroaicelor”: a marcat 8 din cele 13 goluri ale formației din București.


19:17: CSM-ul a revenit de la două goluri diferență în favoarea maghiarelor, dar până acum fetele lui Rasmussen nu au condus niciodată în această partidă. Gullden este cea mai bună jucătoare a „tigroaicelor”: a marcat 7 din cele 12 goluri ale CSM-ului.


 19:04: În acest moment, după cele cinci goluri marcate, Gullden a devenit golghetera Ligii Campionilor. Suedeza conduce clasamentul golgheterelor cu 98 de reușite.


18:57: Isabelle Gullden a marcat toate golurile CSM-ului. Suedeza avea nevoie, înaintea partidei, de cinci goluri pentru a deveni golghetera Ligii Campionilor.


18:52: În primele cinci minute ale partidei s-au marcat doar două goluri. Fetele lui Kim Rasmussen au avut un început bun de partidă.


18:45: A început marea finală a Ligii Campionilor.

Victorie_CSM_Bucuresti_Finala_Ligii_Campionilor_la_Hanbal (4)

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: