ROMÂNIA BREAKING NEWS

Gheorghe Funar: Ungurii au depozite de arme, muniții, s-au antrenat în tabere paramilitare din Ungaria și Federația Rusă, au detașamente de diversiune pregătite să acționeze

Gheorghe Funar: „Sunt pregătiți de război civil!”

Ungurii au prevăzut doi pași. Primul este declararea autonomiei <<Ungariei mici>>, fără referendum, fără nimic. Din informațiile mele, peste aproximativ o lună, pe 23 octombrie, este prevăzută declararea autonomiei. Al doilea pas – Ungaria și UDMR vor cere Parlamentului European și Comisiei Europene să se aplice principiul autoguvernării popoarelor și vor dovedi că au, în Ardeal, peste 50% din clădiri, iar populația este majoritar ungurească. Imobilele le-au luat, în cea mai mare parte, prin retrocedări ilegale. Deocamdată, sunt patru milioane de cetățeni ai României care au obținut dublă cetățenie, inclusiv a Ungariei. Toți membrii UDMR au cetățenia ungară. Lor li se adaugă peste trei milioane de români, din toate județele țării, care au mers în Ungaria sau, mai nou, doar la consulatele din Ardeal și au primit, în maximum o lună, cetățenie. Cei de la Bruxelles nici nu au habar că trei milioane sunt români, care nu știu nici limba maghiară.

Se încearcă și ruperea altor bucăți din Ardeal. Ei speră să obțină, inclusiv cu sprijinul Federației Ruse, Diktatul de la Bruxelles, asemănător celui de la Viena, din 30 august 1940. Pericolul în care se află Ardealul este mai mare decât cel din vara lui 1940, de data aceasta din cauza trădării mult mai mari a autorităților de la București.

Urmează dezmembrarea mai multor state europene. Se deschide Cutia Pandorei, dacă mâine va fi un rezultat pozitiv peste 50% în Scoția. Va fi efect de domino. Din păcate, pe noi ne prinde nepregătiți. S-ar putea să fie pierderi și umane. Ungurii au depozite de arme, muniții, s-au antrenat în tabere paramilitare din Ungaria și Federația Rusă. Au detașamente de diversiune care sunt pregătite să acționeze ca în 1989, pe la Timișoara, pe la București și în alte părți. Sunt pregătiți de război civil”, a declarat pentru ZIUAnews liderul PRM Gheorghe Funar.

Extras din articolul – Referendumul pentru INDEPENDENȚA SCOȚIEI, o cutie a Pandorei cu efecte în ARDEAL (Ziuanews.ro)

(VIDEO) – INCREDIBIL! “Noi suntem garda națională secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română.”

4 clipuri video postate de ceva vreme (anul trecut) pe youtube de un iredentist maghiar arata actiunile unor organizatii -care poti fi catalogate ca fiind paramilitare- maghiare care, conform celui care a postat clipul, ar avea loc in Romania la BROZONT. Se folosesc arme de razboi sau ni se parenouă?!

Stirea a aparut anul trecut in media datorita scandalului generat de aparitia clipurilor. In prezent o parte dintre acestea au disparut.

Conform RTV, tabăra este finanțată și cu bani de la Consiliul Județean Harghita. Reprezentanții Poliției Hargita spun că imaginile nu sunt filmate în România. La tabără este invitat și liderul partidului extremist Jobik din Ungaria. (citeste stirea)

Mesajul postat pe contul unui oarecare Albert Tibor este ingrijorator directia acestuia fiind clara!

“Noi suntem miliția secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română. Dacă vrei să te alaturi, caută-ne la tabara EMI din Borzont. Filmul arată cât suntem de hotărâți în acțiunile noastre. Tel. —————″.

ORGANIZATII PARAMILITARE MAGHIARE LA BORZONT HARGHITA

Sursa: proiectromania.wordpress.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.