ROMÂNIA BREAKING NEWS

Emmanuel Macron: Franța nu va recunoaște anexarea Crimeei de către Rusia!

Emmanuel Macron: Franța nu va recunoaște anexarea Crimeei de către Rusia!

„Franţa nu va recunoaşte anexarea Crimeei de către Rusia”, a declarat luni preşedintele francez Emmanuel Macron, în timpul unei conferinţe de presă comune cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, potrivit AFP.

„Franţa se angajează să susţină suveranitatea Ucrainei în cadrul frontierelor recunoscute”, a mai spus preşedintele Franţei, după o întâlnire de o oră cu şeful statului ucrainean.

Săptămâna trecută, şefii de stat şi de guverne din cadrul UE au convenit, în cursul unei reuniuni la Bruxelles, să prelungească sancţiunile impuse Rusiei în criza din Ucraina, după o decizie similară a Statelor Unite.

„S-a convenit. UE va prelungi sancţiunile economice impuse Rusiei” din cauza eşecului Moscovei de a-şi respecta angajamentele pe care şi le-a asumat în cadrul acordurilor de pace de la Minsk, a anunţat atunci preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: