ROMÂNIA BREAKING NEWS

Alegerile din Rusia, intre scandaluri sexuale, spionaj si Garda Nationala.

Alegerile din Rusia, intre scandaluri sexuale, spionaj si Garda Nationala.

Federatia Rusa se pregateste de alegerile pentru Duma de Stat programate pentru 18 septembrie anul curent. Intamplator sau nu, in presa controlata de Kremlin au inceput sa se scurga materiale compromitatoare la adresa principalilor lideri ai opozitiei. In acelasi timp presedintele Vladimir Putin a semnat decretul de creare a Garzii Nationale, structura militarizata care se va supune direct liderului de la Kremlin.

Cu doua saptamani in urma, postul de televiziune NTV, parte din trustul Gazprom Media, proprietate a gigantului Gazprom, a dat publicitatii un film in care apare fostul premier Mihail Kasianov, lider al partidului de opozitie PARNAS. Filmul cuprinde scene sexuale intre Kasianov si colega sa de partid Natalia Pelevina, in urma acestui scandal Pelevina demisionand din Consiliul Politic al Partidului PARNAS. In zilele care au urmat difuzarii filmului, presa controlata de Kremlin a dedicat multa atentie subiectului, cu incercari de a lua reactii de la sotia politicianului. Discreditarea cu ajutorul scandalurilor sexuale este una dintre metodele preferate de Vladimir Putin, informeaza Qmagazine.ro citat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: