ROMÂNIA BREAKING NEWS

Vin americanii: O delegatie oficiala a agricultorilor din SUA vine in Romania in iunie. Dar sa vanda

Vin americanii: O delegatie oficiala a agricultorilor din SUA vine in Romania in iunie. Dar sa vanda

O delegatie de americani cu afaceri in agricultura va veni in luna iunie in Romania pentru a cauta oportunitati de export in tara noastra. Ar vrea sa ne vanda de la tehnologii de ultima generatie, la echipamente agricole, lactate, fructe proaspete, produse cu valoare adaugata mare sau mici.

O delegatie de oameni de afaceri americani cu activitati in domeniul agricol vor ajunge in perioada 11-18 iunie in Romania si Ucraina pentru a cauta oportunitati de a-si vinde produsele si serviciile pe plan local. Misiunea, ce face parte dintr-un program menit sa sprjine exporturile SUA in tarile emergente, va fi condusa de unul dintre oficialii Agentiei pentru Agricultura a Statelor Unite ale Americii.

„Participantii vor avea o oportunitate unica de a stabili relatii cu potentiali clienti si intermediari, de a interactiona cu oficiali guvernamentali si de a aduna informatii care sa ii ajute sa demareze sau sa isi extinda vanzarile in aceste doua piete importante din Europa de Est”, se arata intr-un anunt prin care Serviciul de Agricultura Straina (FAS) din cadrul USDA cauta potentiali participanti la misiune, anunta Economica.net citată de romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: