ROMÂNIA BREAKING NEWS

Comisarul european pentru Justiţie cere sprijinul României în negocierile asupra regulamentului Parchetului European

Comisarul european pentru Justiţie cere sprijinul României în negocierile asupra regulamentului Parchetului European

Comisarul european pentru Justiţie, Vera Jourova, a solicitat, la întâlnirea avută cu ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, sprijinul României pentru avansarea negocierilor referitoare la proiectul de Regulament privind Parchetul European, precum şi a proiectului de directiva privind contractele de furnizare de conţinut digital.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, Jourova şi Toader au avut, miercuri, o întâlnire pe acest subiect.”Vera Jourova a solicitat sprijinul României pentru avansarea negocierilor referitoare la proiectul de Regulament privind Parchetul European şi proiectul de directiva privind contractele de furnizare de conţinut digital.

Referitor la proiectul de directivă privind contractele de furnizare de conţinut digital, oficialul european a precizat că se are în vedere ajungerea la un acord, cu ocazia Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne care se va desfăşura în luna iunie a acestui an”, menţionează Ministerul Justiţiei

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: